Acesta este blestemul ascuns al fiecare zodii! Ce greutate URIASA iti apasa pe umeri!

Acesta este blestemul ascuns al fiecare zodii! Ce greutate URIASA iti apasa pe umeri!
Acesta este blestemul ascuns al fiecare zodii! Ce greutate URIASA iti apasa pe umeri!

Se spune că fiecare persoană poartă cu ea un blestem al sorţii, care mai devreme sau mai târziu se răsfrânge asupra vieţii.

Berbec

Nu se poate să existe o persoană mai hotărâtă ca nativul Berbec. Atunci când îşi pune ceva în gând, acţionează şi îndeplineşte. Dincolo de ambiţia sa, el poartă cu sine o suferinţă enormă, aceea de a nu fi apreciat la adevărata valoare. Blestemul său este să fie mereu înconjurat de oameni ipocriţi, care îl invidiază şi care îi doresc răul.

Taur

Este impulsiv şi dificil, dar e bine să îl ai prin preajmă la greu. Dincolo de defectele sale, nativul Taur este o persoană sufletistă, care ştie să fie alături cuiva atunci când are nevoie. El este legat de un blestem, acela că, uneori, poate fi atât de bun, încât să ajungă să regrete acest lucru.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 1 august: Emotii mari, nervi si lacrimi amare pentru doua zodii!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies