"Acesta NU este un caine!" Femeia a inlemnit cand a aflat ce crescuse, de fapt, in casa

"Acesta NU este un caine!" Femeia a inlemnit cand a aflat ce crescuse, de fapt, in casa

Doamna Wang a dat nu mai puţin de 400 de dolari pe un "câine" din rasa Spitz Japonez. A avut nevoie de câteva luni până s-a prins că dihania nu era un căţeluş. Deşi coada a început să capete un aspect stufos, poate mult prea stufos pentru un câine, încă de la vârsta de 3 luni, femeia tot n-a bănuit nimic. 

 

Doamna Wang a cumpărat animalul în luna iulie a anului trecut şi a avut mare grijă de el.

A fost hrănit zilnic cu piept de pui şi mâncare pentru câini. La trei luni, însă, animalul a început să refuze mâncarea. Iar ea nu găsea nicio explicaţie. 

 

Citeste ce animal era de fapt pe pagina urmatoare. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Dupa eliminarea lui Valentin Chis de la “Exatlon”, ce se va intampla pana in marea finala de miercuri? Vineri, 18 mai, de la 22:30, ultimul meci international Exatlon, Romania – Columbia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies