Aceste zodii nu se vor înțelege niciodată

Aceste zodii nu se vor înțelege niciodată
Aceste zodii nu se vor înțelege niciodată

Conform astrologilor, compatibilitatea dintre oameni este influențată de către planete. Oricât s-ar stradui unele zodii nu se vor putea înțelege niciodată.

Gemenii nu vor putea tolera niciodată superficialitatea Vărsătorilor, iar supărăcioșii raci nu vor agreea modul în care Săgetătorii comunică cu ei.Consultă și tu lista de mai jos pentru a afla de ce zodie să te ferești!

Citeste si: ZILE LIBERE 2019: Cât vor sta acasă bugetarii de PAŞTE ŞI 1 Mai. Cine va avea vacanţă până pe 10 mai

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro


Berbec

Berbecii nu se vor înțelege niciodată prea bine cu Fecioarele, deoarece aceștia se aseamănă foarte mult!Nu există posibilitatea ca cele două personalități atât de puternice să se accepte prea mult una pe cealaltă pentru că ambele semne aspiră să fie în poziția de lider.Pentru Berbec, Fecioara este prea tăcută și perfecționistă iar Berbecul este prea îndrăzneț și deloc empatic în ochii Fecioarei.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

DOLIU în lumea modei! A murit modelul Elly Mayday

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies