Aceste zodii sunt predestinate divortului - Nu vor fi niciodata impreuna

Aceste zodii sunt predestinate divortului - Nu vor fi niciodata impreuna
Aceste zodii sunt predestinate divortului - Nu vor fi niciodata impreuna

Uneori, divorţul este inevitabil într-o căsnicie. Din punct de vedere zodiacal, există anumite semne care funcţionează perfect împreună şi au o chimie aparte, dar există şi altele care ajung de la iubire la ură într-un timp foarte scurt. Află care sunt zodiile predestinate să divorţeze.

Fecioară şi Săgetător

Lucrurile nu sunt aşa simple cum par! Nativii Fecioară nu sunt atât de deschişi din punct de vedere sentimental şi au probleme la capitolul încredere.

Pe de altă parte, nativii Săgetător nu prea par să îşi dorească o relaţie serioasă, de viitor, ci mai degrabă o aventură. În timp ce Fecioara şi-ar dori mai multă stabilitate, Săgetătorul va căuta să fugă de responsabilităţi, iar căsnicia lor ar fi un total dezastru.

Opiniile lor despre viaţă sunt aproape total opuse, căci ambii au nevoie de lucruri diferite.

Cel mai bine ar fi să îşi găsească fiecare alt partener, însă fără a se trăda reciproc.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 11 - 17 decembrie 2017. Neintelegeri si despartiri pentru patru zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies