Aceste zodii te joaca pe degete - Sunt experte in manipulare

Aceste zodii te joaca pe degete - Sunt experte in manipulare
Aceste zodii te joaca pe degete - Sunt experte in manipulare

Cu toţii trebuie să stabilim un control în ceea ce priveşte vieţile noastre, iar astrologia şi horoscopul ne pot arăta la ce să ne aşteptăm.

1. Leu

Leii sunt cei mai manipulatori dintre toate semnele zodiacale din simplul motiv că aceştia consideră că li se cuvine totul. Dacă vor ca un lucru să fie făcut aşa cum trebuie, îl vor face chiar ei. Au încredere în propria persoană până la extrem şi nu le este frică să îşi exprime opinia.

2. Scorpion

Scorpionii sunt foarte protectivi şi vor să îi controleze pe cei ce îi iubesc. Au tendinţa de a fi posesivi deoarece se simt ca nişte gărzi de corp pentru peroanele la care ţin. Vor să fie mereu prezenţi şi de ajutor. De aceea tind să îi controleze pe cei din jur, fără a avea această dorinţă.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

2018 - An negru pentru 3 zodii. Li se intampla numai necazuri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies