Organizatia Mondiala a Sanatatii a decis sa initieze o campanie prin care sa aduca la cunostinta oamenilor de pretutindeni care sunt principalele alimente care incurajeaza dezvoltarea cancerului si a celulelor canceroase din corp.
18. Pavarea strazilor/acoperisurilor cu smoala de gudron
19. Industria cauciucului
20. Acidul sulfuric
21. Amestecul sau amestecarea de aflatoxine
22. Bauturile alcoolice
23. Nuci de areca
24. Betel
25. Amestecul betel si tutun
26. Smoala din gudron
27. Gudronul de carbune
28. Emisiile rezultate din arderea carbunelui
29. Evacuarea diesel
30. Uleiurile minerale netratate
31. Fenacetina utilizata ca analgezic
32. Acidul aristolohic
33. PCB-urile/ Bifenilii policloruraţi
34. Pestele crud (specific chinezesc)
35. Gaze de sist
36. Funingine
37. Produsele care contin tutun (masticabile)
38. Praful de lemn
39. Carnea procesata
40. Acetaldehida