Acestea sunt cele mai inselate zodii! Trebuie sa o ia mereu de la capat

Acestea sunt cele mai inselate zodii! Trebuie sa o ia mereu de la capat
Acestea sunt cele mai inselate zodii! Trebuie sa o ia mereu de la capat

Ţi se pare din ce în ce mai greu să fii într-o relaţie? Dacă partenerul nu îţi inspiră încredere, ba chiar ai aflat că te-a înşelat, este momentul să pui punct şi să o iei de la capăt pe cont propriu.

Din punct de vedere zodiacal, se poate spune că există anumiţi nativi care sunt sortiţi eşecului în dragoste, căci mereu sunt trădaţi de persoana iubită. Află care sunt cele mai înşelate zodii!

Rac

Nativii Rac sunt sensibili, iar atunci când se dăruiesc omului iubit, o fac în totalitate. De aceea, partenerii lor profită de bunătatea şi naivitatea de care dau dovadă şi, de multe ori, îi trădează fără nicio reţinere.

Se poate ca, uneori, partenerii nativilor Rac să îi desconsidere pe aceştia şi să îi trateze ca şi cum nu ar putea afla niciodată. Punctul lor sensibil este tocmai dependenţa lor de persoana iubită, căci mereu îşi exprimă sentimentele şi îi arată partenerului că viaţa fără el ar fi de-a dreptul imposibilă.

Când află că au fost înşelaţi, preferă să se retragă în singurătate şi să îşi plângă suferinţa.

Cei mai emotivi dintre ei ar putea intra în depresie din pricina unui şoc emoţional.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Patru zodii de femei care vor imbatrani cel mai frumos. Viata le-a dat din toate

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies