Acești români riscă amenzi de 3.000 de lei! Ce trebuie să facă până duminică, 31 iulie

Acești români riscă amenzi de 3.000 de lei! Ce trebuie să facă până duminică, 31 iulie
Acești români riscă amenzi de 3.000 de lei! Ce trebuie să facă până duminică, 31 iulie

Avertisment pentru toți românii! Trebuie să facă acest lucru până la data de 31 iulie 2022, altfel riscă amenzi de 3000 de lei.

Anunțul momentului pentru toți românii! Până pe data de 31 iulie sunt obligați să facă recensământul, altfel riscă amenzi de până la 3000 de lei.

Citeste si: Anunț pentru românii cu salariu minim pe economie! Acești bani nu vor fi luați în calcul pentru drepturile de pensie

Acești români riscă amenzi de 3.000 de lei!
Acești români riscă amenzi de 3.000 de lei![Sursa foto: Unsplash]

Amenzi de 3000 de lei pentru românii care nu își fac recensământul

Ultima etapă a recensământului trebuie făcută, potrivit datelor transmise de autorități, până la data de 31 iulie. Persoanele care refuză să furnizeze informații recenzorilor, atunci când sunt vizitate, riscă să primească o amendă de până la 3.000 de lei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Aceasta este ultima perioadă de prelungire privind culegerea datelor de la populație și va continua atât în punctele fixe deschise de primării cât și prin recenzorii de teren.

Actele normative care guvernează desfășurarea recensământului nu permit prelungirea perioadei de recenzare dincolo de data de 31 iulie”, a transmis Institutul Național de Statistică (INS) în cadrul unui comunicat.

Citeste si: Unii români pot pierde tichetele sociale. Ce a anunțat Ministrul Investițiilor

Acești români riscă amenzi de 3.000 de lei!
Acești români riscă amenzi de 3.000 de lei![Sursa foto: Unsplash]

INS: Rata de recenzare în București este extrem de scăzută

Conform declarațiilor oferite de către președintele Institutului Național de Statistică (INS), Tudorel Andrei, rata de recenzare în București este foarte scăzută, mai exact de 55,4%, în comparație cu Botoșani, care conduce clasamentul. Vrancea se apropie de recenzare de 100%, mai arată statisticile publicate de autorități.

„Această săptămână este caracterizată printr-o participare mult mai largă la punctele de recenzare. E o participare suficient de largă.

Avem recenzare în ritm ridicat în Botoșani – 100%, Vrancea – 99,9%, Bistrița-Năsăud – 97,2%. Estimăm că alte 8 județe vor ajunge la 100% în următoarele zile.

Ritm scăzut este în București – 55,4%, Timiș – 65,8% ,Ilfov – 70,4%. Din fericire, prin crearea punctelor fixe, există un interes foarte mare. Urmează ca azi să analizăm și să luăm unele decizii privind îmbunătățirea recenzării la nivelul punctelor fixe”, a spus Tudorel Andrei.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce se întâmplă cu pensiile în acest an. La ce trebuie să se aștepte pensionarii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies