„Acolo toate sunt povești siropoase, dar în viață pe lângă romantism există și o mare doză de ghinion.” Monica Tatoiu a vorbit secretul unei căsnicii de durată cu partenerul de viață

„Acolo toate sunt povești siropoase, dar în viață pe lângă romantism există și o mare doză de ghinion.” Monica Tatoiu a vorbit secretul unei căsnicii de durată cu partenerul de viață
„Acolo toate sunt povești siropoase, dar în viață pe lângă romantism există și o mare doză de ghinion.” Monica Tatoiu a vorbit secretul unei căsnicii de durată cu partenerul de viață

Monica Tatoiu își serbează ziua de naștere și sărbătorește 35 de ani de căsnicie în Republica Martinica. Cu acest prilej, antreprenoarea a dezvăluit secretul unui mariaj fericit și de durată. Deși este la a treia căsătorie, alături de Victor a găsit liniștea și împlinirea.

Pe data de 21 iunie, într-o zi de miercuri, Monica Tatoiu a împlinit frumoasa vârstă de 67 de ani. Această femeie de afaceri a decis să sărbătorească această aniversare în Republica Martinica, însă acesta nu este singurul motiv pentru care a plecat în vacanță.

Citește și: „Ne-au ținut ca pe niște curci bete.” Monica Tatoiu a fost blocată în avion pentru ore bune. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Monica Tatoiu a vorbit secretul unei căsnicii de durată cu partenerul de viață

Ea marchează și 35 de ani de la căsătorie, alături de soțul ei. Deși acesta este al treilea mariaj al său, este singurul care a rezistat în timp.

Cu această ocazie specială, Monica Tatoiu a dezvăluit secretul unei căsnicii fericite și de lungă durată. Femeia de afaceri a mărturisit că nu totul este întotdeauna perfect într-un mariaj și a subliniat că o căsătorie reușită este o artă a compromisului.

„Cine își închipuie căsătoria asemenea poveștilor din serialele de pe canalul Netflix, face o mare eroare. Acolo toate sunt povești siropoase, dar în viață pe lângă romantism există și o mare doză de ghinion și de provocări. O căsătorie e prin definiție o artă a compromisului”, a precizat Monica Tatoiu pentru impact.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce sfaturi a dat Monica Tatoiu pentru o căsnicie reușită

Monica Tatoiu subliniază că într-o relație este important să știi când să vorbești și când să taci. Femeia de afaceri rememorează și cele două mariaje nereușite. Primul mariaj a durat doar trei luni, iar al doilea 18 luni. Ambele căsnicii s-au încheiat din cauza infidelității, iar Tatoiu exprimă recunoștința față de femeile care au contribuit la aceste divorțuri.

De asemenea, Tatoiu abordează și aspectul societății actuale, sugerând că aceasta nu mai promovează formarea de cupluri.

„Societatea nu mai vrea să ne vadă în cuplu. Urăște să ne vadă câte doi, fiindcă îl poate înfrânge mult mai ușor pe omul singuratic. Atunci când ești singur ai la îndemână doar mintea ta. În doi, pot veni mai multe idei, mai multe soluții! Omul nu trebuie să rămână singur, fiindcă nu asta e menirea lui!”, a mai spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu, dezavluiri despre situațiile dificile prin care a trecut în cel de-al treilea mariaj

Monica Tatoiu a abordat și provocările cu care se poate confrunta un cuplu. Ea a trecut prin mai multe situații dificile în căsnicia cu Victor, însă aceste experiențe i-au oferit înțelepciunea că nu este benefic să prelungești tensiunile într-o relație.

„Oricât vi s-ar părea de ciudat, soțul meu ținea ca la ochii din cap la un aparat de făcut cafea vechi.

Cred că avea vreo 20 de ani când i-am spus categoric că e timpul să-l schimbăm. Chiar dacă nu se mai putea închide etanș, Victor nu a dorit să renunțe la el. A invocat faptul că nu se împacă cu inoxul și că va încerca să repare vechiul aparat. Eu l-am mai bombănit, dar el a rămas pe poziții, în ciuda tuturor argumentelor mele, care mi s-au părut de nerefuzat.
În cele din urmă, am înțeles că e mai bine să închid subiectul și să accept că e mai bine pentru amândoi să păstrăm acel aparat”,
a povestit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu a dezvăluit că declarațiile sale publice directe nu întotdeauna sunt pe placul soțului ei. De multe ori aceasta a dus la conflicte, dar a înțeles că acesta este propriul ei stil personal.

„Mă mai ceartă, uneori chiar constant, că nu mă opresc să le spun celorlalți ceea ce cred eu despre lume. Dar cred că s-a învățat cu acest fel al meu de-al fi și atunci e rândul lui să uite sau să se facă că uită”, a mai adăugat cea care a condus o cunoscută companie privată dedicată produselor de igienă personală feminină.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: „Nu merg la cimitir.” Monica Tatoiu nu și-a vizitat mama, de când aceasta s-a stins din viață

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Monica Tatoiu a vorbit despre cum reușește să fie mereu energică. Femeia de afaceri și-a dezvăluit secretul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies