„Nu merg la cimitir.” Monica Tatoiu nu și-a vizitat mama, de când aceasta s-a stins din viață

„Nu merg la cimitir.” Monica Tatoiu nu și-a vizitat mama, de când aceasta s-a stins din viață
„Nu merg la cimitir.” Monica Tatoiu nu și-a vizitat mama, de când aceasta s-a stins din viață

Monica Tatoiu a pierdut-o pe cea care i-a dat viață în luna octombrie a anului trecut, însă nu a vizitat cimitirul de la înmormântare. În schimb, aceasta spune că îi vorbește tot timpul cu mama sa, fiind convinsă că spiritul acesteia este undeva aproape de ea.

De asemenea, fosta profesoară de matematică a declarat că vizitează doar anumite biserici și mănăstiri, deoarece în multe dintre ele simte o energie negativă pe care o asociază cu diavolul.

Citește și: „Muncesc de la 16 ani.” Monica Tatoiu, despre pensia ei

Monica Tatoiu nu și-a vizitat mama, de când aceasta s-a stins din viață

Monica Tatoiu nu și-a vizitat mama, de când aceasta s-a stins din viață
Monica Tatoiu nu și-a vizitat mama, de când aceasta s-a stins din viață[Sursa foto: Facebook]

Pentru Monica Tatoiu, Paștele reprezintă o perioadă în care își amintește cu nostalgie de mama sa și de perioada copilăriei, când aceasta petrecea mult timp în bucătărie, în Săptămâna Mare. Vedeta TV mărturisește că mama sa prepara cele mai delicioase mâncăruri și dulciuri, iar aceste amintiri sunt foarte importante pentru ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Mama făcea prăjitura cu cremă de castane, gen Tosca. Asta fac și eu acum. Și o împart prietenilor care m-au ajutat de-a lungul timpului. Toate prăjiturile ei necesită un timp imens. Mama muncea în bucătărie, în Săptămâna Mare, de dimineața până seara, zi de zi. Bunica din partea tatălui și femeia de serviciu spălau vasele, iar mama și bunica din partea ei umpleau castroanele… An de an mă trezeam la 7 și spălam și eu castroane.

Anul acesta am făcut pentru prima oară cozonac, îmi era teamă că nu iese..Dar au ieșit buni”, a mărturisit Monica Tatoiu pentru CANCAN.ro.

Monica Tatoiu și-a pierdut mama în octombrie anul trecut, după o luptă de cinci ani cu problemele de sănătate, fiindu-i greu să suporte această suferință. Femeia care i-a dat viață era foarte credincioasă, iar moartea ei a avut loc în Săptămâna Sfintei Parascheva.

De atunci, Monica Tatoiu a evitat să viziteze cimitirul unde mama sa a fost înmormântată.

„Eu la mama la cimitir nu mă duc, acolo e doar o bucată de pământ, țărână. Eu cu mama vorbesc.  M-am apucat să fac ce gătea ea și toate au ieșit. Și cât găteam, vorbeam cu ea. Și-mi aminteam cum mă boscorodea… Spiritul ei aici se află, nu la cimitir. I-au făcut slujbele, dar eu nu cred în asta”, a

mărturisit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu nu și-a vizitat mama, de când aceasta s-a stins din viață
Monica Tatoiu nu și-a vizitat mama, de când aceasta s-a stins din viață[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce a declarat Monica Tatoiu despre biserici

Monica Tatoiu a mai declarat că nu tolerează regulile stricte ale bisericii și că în noaptea de Înviere va sta într-un colț, pentru a nu fi recunoscută. Ea ține post și se închină în fiecare dimineață, dar cu toate acestea, nu se duce la biserică special pentru acest lucru.

Vedeta consideră că fiecare are limbajul lui cu Dumnezeu și că nu trebuie să se ducă la biserică pentru a-l avea pe Dumnezeu lângă ea.

„Nu suport dogmele bisericești… De ce să intru după bărbat în biserică.. Dar când mi s-a explicat motivul pentru care trebuie făcut asta, că se uita bărbații după fundul meu, atunci am înțeles. Eu țin post, mă închin în fiecare dimineață, asta da…Dar nu să mă duc în biserică special să mă închin. De fiecare dată când cineva îmi face rău, nu răspund. Fiecare are limbajul lui cu Dumnezeu. Nu trebuie să mă duc la biserică să-l am pe Dumnezeu lângă mine. Dar merg la biserică în zile speciale, când sunt momente importante pentru că atunci rugăciunea  e mai puternică. Atunci când pleacă de la sute de oameni. Când iei lumina și cânți, atunci e mult mai puternică. Dar e toxică atunci când o faci într-o biserică în care a intrat Diavolul. Cum sunt multe în România. Eu simt asta. Am aici o biserică în care nu pot intra. Nu intru în Catedrala de la Constanța. Sunt locuri în care nu pot. Si la unele mănăstiri simt la fel. În străinătate, în biserică, nu am nicio problemă, nu mă cunoaște nimeni. Dar aici, mă așez în biserică într-un colț, la Înviere. Eu cânt, eu plâng, nu vreau să fiu maimuța din vitrină.. Lumea se uită la mine ca la gradina zoologică atunci când sunt recunoscută. E groaznic cu cerșetorii de pe trepte. Mă simt murdărită..Eu nu dau de pomană oamenilor care cerșesc la mașină, unde se stă la semafor.”, a mai spus Monica Tatoiu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Muncesc de la 16 ani.” Monica Tatoiu, despre pensia ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies