„Muncesc de la 16 ani.” Monica Tatoiu, despre pensia ei

„Muncesc de la 16 ani.” Monica Tatoiu, despre pensia ei
„Muncesc de la 16 ani.” Monica Tatoiu, despre pensia ei

Monica Tatoiu este o femeie de succes și a reușit să se facă remarcata cu fiecare apariție a sa. Iată care este pensia pe care o are și cum a reușit să ajungă la această sumă.

Monica Tatoiu   se bucură de o pensie la care mulți doar visează, dar, din punctul ei de vedere, meritele îi aparțin. Femeia de afaceri și doctor în matematică este o prezență foarte apreciată pe micile ecrane, având subiecte interesante, pe care le dezbate cu ajutorul experienței.

Citește și: ”Eu nu dorm cu el.” Monica Tatoiu nu mai doarme lângă soț noaptea!

Monica Tatoiu, despre pensia ei

Monica Tatoiu se bucură de o pensie cu care își poate îndeplini multe dorințe. Cu toate acestea, catedra nu este singura sursă de venit a femeii de afaceri, deoarece, pe o perioadă pe 14 ani, din 1996-2008 a condus una dintre cele mai importante companii cosmetice din țară.

Pe lângă aceste aspecte, Monica Tatoiu provine dintr-o familie stabilă financiar, dar acest lucru nu a oprit-o să înceapă munca de la o vârstă fragedă.

Până în momentul în care a devenit profesor de matematică, la Universitatea din Iași, ea s-a angajat la vârsta de 16 ani.

„Eu am început cu 600 de dolari și am terminat cu 10.000 de euro pe cartea de muncă.”, a scris Monica Tatoiu, pe contul său de Facebook, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cunoștințele în matematică și experiența au ajutat-o să își întemeiască o afacere de succes și a reușit să își asigure o pensie de 12.000 de lei.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru.”, a spus Monica Tatoiu, potrivit revistei Viva.

 Monica Tatoiu, despre pensia ei
Monica Tatoiu, despre pensia ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Să vedeți cu ce cicatrici rămân!” Amin Zahra, medic ATI a reacţionat dur, în scandalul momentului legat de George Buhnici!

Cum își justifică Monica Tatoiu pensia pe care o încasează

Monica Tatoiu a declarat că are o pensie mare, deoarece toate veniturile ei au fost trecute în cartea de muncă și a fost obișnuită să muncească de la vârsta de 16 ani.

„Am o pensie mare, pentru că toate veniturile au fost trecute în cartea de muncă. Am fost obișnuită să muncesc de la 16 ani. Nu am renunțat să muncesc. Doar că acum o fac gratuit. Dau meditații pe skype, am publicat două cărți, scriu două editoriale săptămânal, lucrez la o carte despre modul în care economicul a determinat politicul din ‘45 încoace. Acum, învăț despre sistemele de înarmare.

Merg la poligon la trageri”, a mărturisit Monica Tatoiu.

 Monica Tatoiu, despre pensia ei
Monica Tatoiu, despre pensia ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Am sărit din avion în ultimul moment.” Monica Tatoiu, despre momentele din vacanță

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

„Mi-am plătit mereu taxele.” Care este pensia Monicăi Tatoiu. Suma este de-a dreptul uriașă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies