“Să vedeți cu ce cicatrici rămân!” Amin Zahra, medic ATI a reacţionat dur, în scandalul momentului legat de George Buhnici!

george buhnici
“Să vedeți cu ce cicatrici rămân!” Amin Zahra, medic ATI a reacţionat dur, în scandalul momentului legat de George Buhnici!

În urmă cu doar câteva zile, vlogger-ul George Buhnici a făcut câteva declaraţii uluitoare care au adus un val de reacţii în mediul online.

Un renumit doctor israelian a făcut o postare de tipul „drept la replică” pentru afirmaţiile făcute de George Buhnici. Cadrul medical a sărit în apărarea femeilor şi a specificat că vergeturile nu mai au nicio importantă în momentul în care femeia dă naștere unui copil. Corpul suportă o serie de transformări în cele nouă luni de sarcină, iar chinurile naşterii sunt mari.

Scandalul a pornit în urmă cu doar câteva zile, când fostul angajat al unei renumite televiziuni, a făcut câteva declaraţii în cadrul unui interviu ce a avut loc

în cadrul festivalului Neversea.

George Buhnici a creat o adevărată isterie în mediul online, în privinţa declarațiilor făcute în cadrul unui festival

Citeste si: George Buhnici, vizat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Ce pedeapsă uriașă riscă, după declarațiile sale

george buhnici sotie
George şi Lorena Buhnici la festivalul Neversea[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu” Cum a jignit soția lui George Buhnici o femeie de pe plajă

 „Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi înveşti în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine.

Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală! Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?” a declarat George Buhnici pentru Antena Stars.

În urma valului de reacții în mediul online, mai multe vedete au făcut postari în care şi-au exprimat opinia în privinţa spuselor vlogger-ului.

Monica Tatoiu, Oana Roman, Gabriela Firea au fost doar câteva dintre reprezentatele care au reacţionat dur.

Doctorul Amin Zahra a sărit în apărarea femeilor, în scandalul în care este implicat George Buhnici

george buhnici scandal
Amin Zahra, medic ATI[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: „Am fost tratați oribil”. Ruxandra Ion, experiență neplăcută înainte de a pleca în vacanță

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Doctorul Amin Zahra a făcut o postare în care şi-a exprimat indignarea despre afirmaţiile făcut de George Buhnici. Medicul a precizat prin ce chinuri trece o femeie pentru a aduce pe lume un copil. De asemnea a ţinut să sublinieze că vergeturile care rămân pe corpul proaspetei mămici nu mai contează în ochii acesteia. Cel mai important lucru pentru părinţi este doar sănătatea copilului. 

“Domnule Buhnici, v-aș lua cu mine într-o maternitate să vedeți prin câte chinuri trece o gravidă după nouă luni de sarcină.

Să vedeți cu ce cicatrici rămân!

Dar nimic nu mai contează în ochii mamei și a proaspătului tătic, decât conexiunea care se crează între ei în momentul în care își țin în brațe copilul.

Pentru acești părinți, singurul gând este… Copilul lor să fie sănătos!

Mama mea a născut cinci copii, iar corpul ei a suferit modificări perfect normale!

Imperfecțiunile pe care le-ați înșiruit le are și mama mea și cu siguranță multe femei.

Pentru ea nu a fost mai importantă pielea imperfectă, dar atât de perfectă în ochii tatălui meu, ci fericirea pe care au avut-o la venirea noastră pe lume.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Și sacrificiul ei nu s-a oprit aici. Dacă ar fi mers zi de zi la “săliță” cu siguranță nu ar mai fi putut să petreacă timp cu noi și să ne îndrume atât de frumos.

Mândria, satisfacția ei nu stă într-un corp perfect lucrat, fără vergeturi.

Bucuria ei suntem noi: Un doctor, o profesoară de fizică, un programator, o arhitectă și un copil care își face viitorul ghidat de părinți și de frații lui.

Te-aș lua cu mine într-o secție de Terapie Intensivă să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui, să mai fie lângă el, cu toate bolile și cicatricile din lume.

Cam despre asta este iubirea!!!

Sunt un om realist și nu sunt fan political correctness, dar unele subiecte sunt de neatins.” a scris medicul israelian Amin Zahra pe contul personal de Facebook!

george buhnici declaratie
George şi Lorena Buhnici [Sursa foto: Facebook]

 


Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Am fost tratați oribil”. Ruxandra Ion, experiență neplăcută înainte de a pleca în vacanță

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies