„Am fost tratați oribil”. Ruxandra Ion, experiență neplăcută înainte de a pleca în vacanță

Ruxandra Ion copii
Ruxandra Ion, probleme inainte sa plece in vacanta

Ce s-a întâmplat cu Ruxandra Ion și cu soțul său, chiar înainte să plece în vacanță. Celebra producătoare TV a dezvăluit cu a fost tratată în aeroport.

Ruxandra Ion a trăit o experiență extrem de neplăcută în timpul unei călătorii cu avionul și a decis să le spună și prietenilor săi virtuali ce s-a întâmplat.

Cunoscuta producătoare, supranumită „mama telenovelelor”, spune că a fost jignită din cauza scuterului de mobilitate pe care este nevoită să îl utilizeze de doi ani încoace. Ruxandra Ion s usține că a fost umilită, chiar înainte să înceapă vacanța pe care a așteptat-o luni de zile.

Mama lui Ducu Ion a explicat pe pagina sa de Facebook ce s-a întâmplat, dar și cum s-a terminat această experiență atât de neplăcută:

„Suntem în aeroport! Am așteptat vacanța asta cum nu vă puteți imagina. Călătorim doar noi doi. 73 si 66 de ani. Eu cu scooter de mobilitate, cu care merg de 2 ani. E aprobat de toate companiile aeriene. Azi am avut o experiența TERIFIANTĂ la trecerea de la agabaritice.

Am fost tratați oribil de niște funcționari plătiți din banii noștri.

Ruxandra Ion avere
Ruxandra Ion a fost tratata necorespunzator in vacanta[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Am aflat, printre altele, de la singura domnișoară care era de serviciu că data viitoare să vin cu însoțitor, că nu e treaba lor să urce scooterul pe bandă. O lipsă de respect inimaginabilă.

Aroganți… A durat 30’ de nervi și de suportat nesimțirea unor oameni fără bun simt. IMPORTANT, doamna de la Tarom chemată să semneze aprobarea scooterului, amabilă, politicoasă. Singura gură de aer într-o mare de aroganță și lipsă de empatie. E prima oară și primul aeroport unde se întâmpla așa ceva. SHARE VA ROG”, a scris celebra producătoare TV, pe Facebook.

Nu este prima dată când Ruxandra Ion trece printr-o asemenea experiență, mai ales că aceasta călătorește des cu avionul.

În anul 2019, Ruxandra Ion a avut probleme în aeroportul din Nisa către București, atunci când, din cauza unor probleme de sănătate, a fost nevoită să apeleze la un scaun cu rotile.

Citeste si: „Suflețelul ei a plecat dintre noi”. Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, copleșiți de durere

Ruxandra Ion telenovele
Ruxandra Ion a avut probleme in vacanta[Sursa foto: Facebook]

Aeroportul din Nisa, ieri seara (11 aprilie 2019, n.r.). Cursa pentru Bucureşti Otopeni.
Din cauza problemelor cu genunchii, în situaţii în care stau prea mult în picioare, bastonul nu mai e suficient. Asistenta aeroportului îmi oferă un scaun cu rotile. Mi se spune că trebuie să mă îmbarc prima.

Citeste si: „Toată suferința și durerea mea”. Cristina Ciobănașu este devastată după pierderea celei mai dragi ființe. Cum s-a întâmplat totul

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ajung la uşa avionului însoţită de soţul meu, colega mea, Ana, cu care am fost la festivalul Mip TV de la Cannes şi două colaboratoare de la firma de distribuţie Vertical. La uşa avionului stă de pază şefa agenţiei din Nisa, care nu îi permite însoţitorului francez să mă ajute să urc în avion. Fără nici o explicaţie. Le invită pe cele două doamne de la Vertical şi, dupa ele, pe ceilalţi pasageri.

Nici eu, nici însoţitorii mei, inclusiv domnul de la aeroport, nu înţelegeam nimic. Când întrebăm ce se întâmplă, şefa agenţiei răspunde: «Handicapaţii nu au voie în avion cât timp se face alimentarea cu kerosen»”, a povestit Ruxandra Ion pe contul său de socializare, iar soțul său a fost nevoit să ia pastile din cauza supărării create.

Citeste si: „Astăzi se încheie acest capitol pentru mine”. Vlad Gherman, anunț cu ochii în lacrimi

Ruxandra Ion, poveste de succes după emisiunea Abracadabra și primele telenovele românești

Ruxandra Ion a devenit cunoscută publicului din România după ce a fost producătoarea mai multor seriale de succes. De numele său se leagă primele telenovele din România, dar și de emisiunea pentru copii, Abracadabra.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

„Nu mă mai afectează”. Vlad Gherman, dezvăluiri neașteptate despre despărțire

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies