„Am sărit din avion în ultimul moment.” Monica Tatoiu, despre momentele din vacanță

„Am sărit din avion în ultimul moment.” Monica Tatoiu, despre momentele din vacanță
„Am sărit din avion în ultimul moment.” Monica Tatoiu, despre momentele din vacanță

Monica Tatoiu a trăit momente teribile în vacanța din Caraibe. Femeia de afaceri și-a dorit să înceapă anul bine și nu a stat pe gânduri, așa că a mers într-o locație de lux alături de soțul ei. Cei doi au reușit să se distreze de minune, dar recent a trăit una dintre cele mai de coșmar experiențe din toate concediile.

Monica Tatoiu și soțul ei s-au hotărât că este momentul să sărbătorească cei 40 de ani de căsnicie pe care i-au împlinit, dar și venirea Anului Nou, departe de România, așa că destinația la care s-au gândit a fost Caraibe. Cei doi au avut parte de un episod dur, care i-au pus la încercare. Iată ce li s-a întâmplat acestora în concediu!

Citește și: „Ne-am certat chiar rău!” Monica Tatoiu, la cuțite cu tatăl unicului ei copil

Monica Tatoiu, despre momente din Caraibe

După ce s-au bucurat de priveliște și de frumusețea unei insule, Monica Tatoiu și partenerul său de viață au decis să zboare cu o companie aeriană locală către o altă insulă pe care își doreau foarte mult să o viziteze.

Aceștia și-au luat bagajele și au mers în aeroport, iar din acel moment au avut parte de clipe de coșmar, iar situația la care au fost supuși le-a oferit clipe de panică.

Din momentul în care a ajuns în aeroportul companiei aeriene locale, femeia de afaceri a realizat că ceva nu este în regulă. Reprezentații companiei nu au respectat regulile călătoriei, astfel, nu le-au fost verificate biletele, iar din acest motiv cei doi soți au ajuns într-un avion care mergea către o insulă pe care ei nu își doreau să ajungă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Banii în cuplu, la comun sau separat? „Îmi place să o privesc ca o relație de egalitate între cei doi parteneri!”

Pe lângă aceste lucruri ei au rămas și fără bagaje și pe o altă insulă.

„Luni a fost groaznic. Ne-a urcat într-un avion care nu era avionul nostru. Nu ne-au verificat boarding pass-urile.

În ultimul moment am sărit din avion. Ne-au pierdut bagajele. Ne-au aterizat pe o insulă pe care nu voiam să mergem. Un zbor de două ore s-a transformat în 12 ore și cu bagaje pierdute”, a spus Monica Tatoiu în cadrul unei emisiuni TV.

Monica Tatoiu și soțul ei și-au recuperat bagajele

Cei doi soți au trecut prin momente terifiante, dar într-un final au reușit să încheie totul într-o maniere pozitivă.

Aceștia au reușit să își recupereze bagajele și le-a spus celor care o urmăresc să nu circule cu avioane între insule.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Sfatul meu este 'nu circulați cu avioane între insule', companiile sunt exact cum sunt companiile low-cost la noi. Ești sclavul unor indivizi care nu au niciun fel de respect pentru banii pe care i-ai plătit. Deci, mai bine companii serioase de linie, care dacă fac vreo greșeală plătesc. Ăștia sunt ca … niște nenorociți.. Am reușit să recuperez bagajele. Din două bagaje, unul a venit deschis. El avea lacătul pus.

Este cumplit, deci cumplit. Ești la mâna unor afaceriști locali care sunt niște nenorociți. (…)”, a continuat Monica Tatoiu.

Citește și: Monica Tatoiu și-a făcut o operație estetică! Ce și-a tăiat pentru a părea cu 10 ani mai tânără



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Ne-am certat chiar rău!” Monica Tatoiu, la cuțite cu tatăl unicului ei copil

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies