Actiuni de dezvoltare personală pe care le poți include în viața ta

Actiuni de dezvoltare personală pe care le poți include în viața ta
Actiuni de dezvoltare personală pe care le poți include în viața ta

Multe articole se scriu despre dezvoltarea personala sau, dupa cum se mai numeste, self-help.

Actiuni de dezvoltare personală pe care le poți include în viața ta. Multe articole se scriu despre dezvoltarea personala sau, dupa cum se mai numeste, self-help. Care este obiectivul sau final? O relatie armonioasa si functionala in primul rand cu noi insine, o gandire sanatoasa despre felul in care gandurile si obiceiurile ne influenteaza succesul, cat si despre ce putem face astfel incat sa fim mai fericiti si cum putem construi legaturi sanatoase cu cei din jurul nostru.

Dezvoltarea personala ar trebui sa faca parte, simplu si firesc, din viata oricarei persoane. Este un act de constientizare a ceea ce suntem si ceea ce ne dorim sa fim. Dezvoltarea personala te ajuta sa privesti lucrurile dintr-un alt unghi. De obicei, imbunatatirea calitatii vietii incepe cu o schimbare de perspectiva. Iata asadar cateva activitati care sa contribuie la evolutia personala:

Lectura

Cat traim, invatam.

Sau, cel putin, asta ar trebui sa ne fie abordarea. Lectura te ajuta nu doar sa iti imbunatatesti vocabularul, ci si sa iti dezvolti gandirea si creativitatea. Fiecare carte pe care alegi sa o deschizi este, in esenta ei, o lectie ce ar trebui preluata. In cartile de dezvoltare personala vei descoperispecte concrete legate de conceptul de fericire, succes, relatii functionale, cum sa te accepti pe tine, obiceiuri sanatoase.

Actiuni de dezvoltare personală pe care le poți include în viața ta
Actiuni de dezvoltare personală pe care le poți include în viața ta[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Iesirea din zona de confort

Care a fost ultima data cand ai incercat ceva nou? Daca nu iti gasesti raspuns, inseamna ca ai intrat intr-o zona de confort si acolo ai ramas blocata prea mult timp. Este liniste, intr-adevar. Dar, daca iti doresti mai mult, trebuie sa iti faci curaj si sa incerci ceva nou, sa intreprinzi o provocare noua, care cu siguranta te va dezvolta.

Iesi din zona de confort. Da-ti sansa sa te dezvolti astfel. Indiferent de activitatile pe care alegi sa le incluzi in viata ta, trebuie sa iti aduci aminte ca dezvoltarea personala reprezinta o calatorie ce se desfasoara pe tot parcursul existentei. Fii prezenta in aceasta calatorie.

Citeste si: Ce abilitati ar trebui sa dobandesti, ca sa te dezvolti

Citeste si: Ce este dezvoltare personala? Esti pe drumul cel bun?



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies