Actorul Çağdaş Çankaya și artista Zilan Tigris au decedat, în urma cutremurelor provocate în Turcia

Actorul Çağdaş Çankaya și artista Zilan Tigris au decedat, în urma cutremurelor provocate în Turcia
Actorul Çağdaş Çankaya și artista Zilan Tigris au decedat, în urma cutremurelor provocate în Turcia

Turcia este în doliu. După ce au avut loc două cutremure, zeci de mii de oameni și-au pierdut viața, printer care și artista de origine armeniană Zilan Tigris și actorul Çağdaş Çankaya.

Cei doi au fost găsiți sub ruine, fără suflare, la șapte zile distanță după ce teribilele cutremure au avut loc în Turcia.

Citește și: Ugur Aslan trece prin momente cumplite, după ce și-a pierdut familia în cutremurele terifiante din Turcia

Actorul Çağdaş Çankaya și artista Zilan Tigris au decedat, în urma cutremurelor provocate în Turcia

Pe 6 februarie 2023, în Turcia au avut loc două cutremure devastatoare cu magnitudinea 7,8 și 7,5.

Acest lucru a provocat multe pagube și decese în estul Turciei și în Siria. Echipajele de salvare încă încearcă să găsească persoane care sunt prinse sub dărâmături.

Unii oameni au fost găsiți fără suflare și neputând fi salvați, inclusiv  Zilan Tigris și soțul ei, Çağdaş Çankaya. Mulți oameni îi iubesc foarte mult și sunt cuprinși de tristețe, deoarece aceștia au decedat.

Cei doi soți, Çağdaş Çankaya și Zilan Tigris, sunt celebri.

În momentul seismului ei se aflau într-un apartament, într-o clădire cu nouă etaje din complexul rezidențial Sozel din orașul Diyarbakır.

Cu toate că echipele de salvatori au încercat din răsputeri să îi salveze pe cei doi soți, trupurile lor au fost găsite, după șapte zile. Din păcate, aceștia au decedat, iar oamenii care au ajutat la căutarea lor au sperat până în ultima clipă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 Çağdaş Çankaya
Çağdaş Çankaya[Sursa foto: tv100.com ]

Un renumit fotbalist a dat vestea despre moartea celor doi

Vestea despre moartea lui Çağdaş Çankaya şi a soției lui, Zilan Tigris, a fost dată de Arat Barış, un renumit fotbalist din Turcia.  El regretă foarte mult pierderea celor doi artiști, iar fanii lor își exprimă tristețea și condoleanțe online.

Din păcate, cele două cutremure au provocat foarte multe decese, zeci de mii de persoane au fost rănite, iar altele au rămas fără locuință.

Ceea ce s-a întâmplat în Turcia a fost o adevărată dramă, iar oamenii încearcă să îi ajute pe cei care nu mai au posibilități să ducă un trai decent.

„Durerea asta este de nesuportat! Nu există nicio modalitate de a descrie această durere.”, au scris fanii în mediul online, potrivit karar.com.

Zilan Tigris s-a născut în 1972 la Diyarbakir, unde a urmat studiile primare, secundare și superioare.

Este de origine armeană atât din partea mamei, cât și a tatălui ei.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armenian Women Artists (@armenian_women_artists)

Muzicianul Çağdaş Çankaya și artista Zilan Tigris au decedat, în urma cutremurelor provocate în Turcia
Muzicianul Çağdaş Çankaya și artista Zilan Tigris au decedat, în urma cutremurelor provocate în Turcia[Sursa foto: tv100.com]

Citește și: ”Mă aflam în aeroport.” Liviu Vârciu și Anda Călin, clipe de coșmar! Fiica prezentatorului TV era în Turcia în ziua catastrofei din Turcia



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Primele imagini cu Cansu Dere, după ce s-a zvonit că a dispărut în urma cutremurelor din Turcia

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies