Actrita din serialul "Dragoste si secrete", in top cele mai frumoase femei din lume!

Actrita din serialul
Actrita din serialul "Dragoste si secrete", in top cele mai frumoase femei din lume!

Ce spune despre rolul din "Dragoste si secrete"!

Frumoasa actrita Özgü Kaya, care o interpreteaza pe Sevda, in serialul "Dragoste si secrete", difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a fost recent propusa pentru top “100 Most Beautiful List 2020“, realizat anual de TC Candler & The Independent Critics, alaturi de Ariana Grande. Topul reuneste cele mai frumoase personalitati din intreaga lume.

Actrita are 24 de ani si este originara din Usak, un oras de la malul Marii Egee.

Pe langa o frumusete naturala de invidiat, tanara actrita este si un muzician extrem de talentat, in prezent studiind opera la Conservatorul din Istanbul. Pe langa o voce de privighetoare, Özgü Kaya canta si la cateva intrumente. Frumoasa actrita declara, intr-un interviu, ca pasiunea pentru actorie a descoperit-o in adolescenta.

Citeste si: "Dragoste si secrete", un serial in care dragostea invinge

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Cant la chitara, vioara si pian. Am studiat chitara clasica in scoala primara. Apoi am urmat liceul de arte plastice si am descoperit pianul. Ma concentrez pe ceea ce fac si incerc sa o fac bine. Cand am ajuns la universitate, mi-am dorit scena, nu instrumentul. Pasiunea mea pentru actorie a venit din lectiile pe care le-am avut la scoala",  a subliniat actrita.

Actrita din serialul "Dragoste si secrete", in top cele mai frumoase femei din lume!
Actrita din serialul "Dragoste si secrete", in top cele mai frumoase femei din lume!

A fost distribuita in cateva roluri secundare in seriale de succes din Turcia, insa rolul care a plasat-o in atentia producatorilor si a publicului este cel din noul serial "Dragoste si secrete", difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, unde o interpreteaza pe Sevda, o tanara frumoasa si ambitioasa care viseaza la o cariera in lumea divertismentului.

"O iubesc pe Sevda.

Nu m-am plans deloc, nici atunci cand am lucrat foarte mult si eram foarte obositi. Am rezonat foarte mult cu personajul si scenariul", a declarat Özgü Kaya.

Frumoasa, talentata, tanara si ambitioasa, Özgü Kaya va cuceri publicul din Romania in serialul "Dragoste si secrete", difuzat de miercuri pana vineri, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Sibel Taşçıoğlu, actrita din serialul „O dragoste”, vizitează România pentru un motiv surprinzător

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies