„Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe, în ultimul interviu

„Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe, în ultimul interviu
„Acum se pot face teste.” Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe, în ultimul interviu

Stephan Pelger a vorbit despre cea mai mare dorință a lui în ultimul interviu. Iată ce a dezvăluit designerul de modă!

Vestea că faimosul designer nu mai este printre noi a fost un șoc pentru lumea mondenă. Apropiații, dar și persoane cunoscute au fost de-a dreptul uimite, deoarece nimeni nu se aștepta la o astfel de tragedie.

Citește și: Cine a fost designerul Stephan Pelger. “Sunt înfiat de la vârsta de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă!"

Stephan Pelger a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe

În ultima sa apariție, Stephan Pelger a vorbit despre problemele cu care se confrunta, și anume depresia și insomnia, iar de multe ori, de-a lungul timpului a mărturisit că a luat foarte multe medicamente.

Povestea lui de viață a fost de-a dreptul emoționantă și sunt puține persoane care știu prin ce clipe a trecut celebrul designer.

Acesta a fost adoptat de familia episcopului de la Biserica Neagră.

Din păcate, acesta nu și-a cunoscut niciodată familia naturală, iar părinții lui adoptivi au fost cei care l-au crescut și care i-au oferit toată iubirea. Cu toate acestea, el a rămas cu o mare dorință pe care nu reușit să și-o îndeplinească.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Este un subiect tabu să fii depresiv, anxios, alcoolic sau să ai probleme cu tot felul de substanțe.Acum, în cazul meu, este unul foarte clar. Ce s-a întâmplat atunci în Franța m-a marcat foarte tare", mărturisea el, la Teo Show.

Una dintre cele mai mari dorințe pe care acesta le-a avut a fost să aibă șansa să își cunoască adevărata familie, dar din păcate, acest lucru a fost departe de a se întâmpla.

El și-ar fi dorit să știe mai multe lucruri despre cei care i-au dat viață.

„Mi-aș fi dorit să văd dacă am un istoric medical. Mi-aș fi dorit să știu mă lupt cu demența sau cu alte boli, acum vorbind în viitor. Eu nu știu absolut nimic. Acum se pot face teste sau scriau în documentele respective despre problemele părinților, dar eu nu știu nimic", a explicat Stephan Pelger, la Kanal D.

Stephan Pelger, probleme cu insomnia

În urmă cu mai mulți ani, designerul a avut parte de un moment foarte dificil, după ce a fost jefuit și răpit, când se afla în Franța. Viața lui nu a mai fost la fel din acea clipă, iar anxietatea sa a devenit din ce în ce mai puternică.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După acest incident, Stephan ajunsese să ia 40 de pastile pe zi, iar sănătatea lui a fost pusă în pericol.

„Am ajuns în punctul X, fiind ziua în care a început totul, cu bătaia. Am luat o pastilă pentru anxietate, am fost la medic. Toate aceste lucruri au scăpat de sub control, dar într-o formă foarte nasoală.  Imaginează-ți că un om normal doarme de la un somnifer 8 ore, eu ajunsesem să iau 40 de comprimate pe noapte.

A fost o perioadă relativ scurtă, acești 4 ani sunt considerați în medicină o perioadă relativ scurtă pentru un astfel de abuz(...) De la o asemenea doză se poate muri. Ideea de a vorbit public despre depresie, despre singurătate, despre abandon, eșec, toate chestiile acestea sunt niște lucruri pe care le avem în capul nostru, pe care nu le exteriorizăm", a povestit Stephan Pelger.

Citește și: „Sunt foarte toxice. Și pierzi controlul asupra lor!” Stephan Pelger s-a confruntat cu depresia. Designerul lua pastile ca să poată dormi



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este Bromania. „Eu am vrut să fac filme de când aveam 10-11 ani și îl vedeam pe Van Damme la televizor”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies