Adela Popescu a ieșit din spital! Primele imagini cu bebelușul

adela popescu al treilea copil
Adela Popescu a ieșit din spital cu cel de-al treilea copil

Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară și de curând a părăsit maternitatea. Cum se simte vedeta?

Adela Popescu este fericita mămică a trei băieței și nu-și mai încape în piele de fericire. După ce a dat naștere celui de-al treilea copil, vedeta a postat câteva imagini pe rețelele de socializare și apoi și-a anunțat fanii că pleacă acasă.

Adela Popescu a ieșit din spital! Primele imagini cu bebelușul

Adela Popescu este pregătită să-l prezinte pe cel de-al treilea băiețel celorlalți doi copii, așa că împreună cu Radu Vâlcan a pornit spre casă, acolo unde îi așteaptă familia.

”Am înfrânt! M-am culcat liniștită, nu aveam contracții, dar pe 5-6 dimineața am avut o contracție și am știut. Primul lucru pe care l-am făcut am sunat-o pe mama lui să vină la noi, am făcut duș și l-am trezit. Era foarte emoționat, i-am zis să conduc eu că îl înțeleg că e într-o situație dificilă. Soțul meu nu mai face față la atâtea emoții, zici că a născut el, e eliberat acum.

Citeste si: Adela Popescu și-a făcut bagajul pentru maternitate: "Câte emoţii am..."

adela popescu a iesit din spital
Adela Popescu a născut cel de-al treilea băiețel[Sursa foto: Instagram Adela Popescu]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Treaba lui a fost destul de scurtă, în trei ore și ceva am născut, a fost o agonie, dar până la urmă copilul a ieșit victorios, mare, e bine nu știm cu cine seamănă, a fost mare.

Dacă e să mă iau după mărime, seamănă cu tatăl. Suntem la momentul alăptării, ne trezim la două ore, iar ăia micii erau cam nerăbdători dar și nervoși și m-au întrebat dacă mai am burtă ca să-i pot lua și pe ei în brațe. Așteptăm să ne reunim, Mai stau aici două zile”, a mai spus Adela Popescu.

Vedeta a postat un videoclip emoționant în care apare alături de bebeluș și face semn destul de ușor că cel mic doarme și împreună cu el se îndreaptă spre casă.

Citeste si: Gal Gadot și Jaron Varsano au devenit părinți pentru a treia oară. S-a născut micuța Daniella

„Mergem acasă”, scrie Adela Popescu.

Adela Popescu a născut un băiețel sănătos de 3620 grame după un travaliu de patru ore, însă totul a mers perfect până la urmă iar fericiții părinți se pot bucura acum de odrasla lor.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

”Hai să trecem totuși de al treilea, nu este momentul oportun să vorbim despre asta (nr.

al patrulea copil). Ne mai trebuie o pereche de gemeni băieți. Am luat și o bonă, e de două săptămâni la noi, se acomodează. Stați cuminți! Gluma, glumă, dar eu nu mă învăț minte.

În timp ce nășteam, era atât de dureros încât mă întrebam ce a fost în capul meu, cum e mintea atât de selectivă încât am uitat cum a fost la ceilalți și am ales din nou să nasc natural.

După nașterea naturală lucrurile sunt mult mai simple, e dureros atunci pe moment, la cezariană e mai complicată situația după. Oricum, fără suferință nu ai cum să dai naștere”, a declarat Adela Popescu.

 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Nicole Cherry se mărită! Primele imagini cu rochia de mireasă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies