Nicole Cherry se mărită! Primele imagini cu rochia de mireasă

nicole cherry rochie de mireasa
Nicole Cherry a probat pentru prima oară rochia de mireasă

După ce a dezvăluit că va deveni mămică în curând, Nicole Cherry a probat și rochia de mireasă.

Nicole Cherry și-a uimit de-a dreptul fanii atunci când a declarat că este gravidă. Chiar dacă spunea că nu se va mărita atât de repede, artista le-a arătat tuturor rochia de mireasă. 

Nicole Cherry se mărită! Primele imagini cu rochia de mireasă

Nicole Cherry se pregătește să devină mămică în curând, însă mai are un eveniment pe care trebuie să-l urmărească îndeaproape, nunta.

Chiar dacă artista spunea că nu va face nunta alături de Florin Popa atât de curând, iată că primele imagini cu rochia de mireasă au apărut pe contul de instagram al acesteia.

Citeste si: Sebastian Dobrincu şi Ioana Ignat s-au despărțit

nicole cherry mireasa
Nicole Cherry se mărită în curând[Sursa foto: Instagram Nicole Cherry]

”Nu ne-am căsătorit. Am așteptat să treacă pandemia pentru că ne-am dorit ca acest eveniment (nunta – n.r.)

să se desfășoare într-un mod normal și să ne bucurăm de absolut toți oamenii pe care vrem să-i avem la evenimentele noastre. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile”, spunea Nicole Cherry acum ceva vreme.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Chiar dacă momentan are burtica de gravidă, Nicole Cherry nu se sfiește să caute rochii de mireasă mulate, care să-i pună trupul în evidență. 

nicole cherry mireasa
rochia de mireasă a lui Nicole Cherry[Sursa foto: Instagram Nicole Cherry]

Nicole Cherry nu a făcut-o nicio declarație în legătură cu data nunții, însă fanii așteaptă cu sufletul la gură evenimentul anului.

”Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic. E clar că pentru noi este oficial deja.

Citeste si: Zanni, profund dezamăgit de Ana Porgras după finala Survivor România 2021

Am făcut un copil dorit, nu a fost nimic întâmplător, am tot primit întrebarea asta. Nu, nu a fost o întâmplare, noi ne-am dorit să avem un copil", mai spunea Nicole Cherry.

rochie de mireasa nicole cherry
rochia de mireasă pe care a ales-o Nicole Cherry[Sursa foto: Instagram Nicole Cherry]

Cât despre sarcină, Nicole Cherry mărturisește că se simte foarte bine și nu a avut nicio problemă momentan.

“Nu am pofte, este totul absolut normal, nu s-a schimbat absolut nimic. Am un copil care nu vrea, se pare, să-mi schimbe radical viața dintr-odată. Mănânc normal, nu mănânc dulciuri, că nu prea pot. Am aceeași alimentație ca până acum. Săptămâna viitoare fac 4 luni de sarcină. În greutate am luat un kilogram jumătate. În decembrie ar trebui să nasc. Săgetător aș vrea să fie, să vină la început de decembrie”, a dezvăluit artista.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Zanni, profund dezamăgit de Ana Porgras după finala Survivor România 2021

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies