Zanni, profund dezamăgit de Ana Porgras după finala Survivor România 2021

Zanni, profund dezamăgit de Ana Porgras după finala Survivor România 2021
Zanni, profund dezamăgit de Ana Porgras după finala Survivor România 2021

Zanni face mărturisiri șocante despre relația dintre el și fosta faimoasă! Aceștia nu își mai vorbesc.

Câștigătorul concursului Survivor România 2021, Zanni, a avut întotdeauna o conexiune specială împreună cu faimoasa Ana Porgras de-a lungul prezenței brunetei în competiție. După eliminarea Anei, Zannidache s-a simțit singur și i-a simțit lipsa Anei, dar lucrurile ar fi trebuit să se schimbe în bine în momentul în care bruneta faimoasă ar fi făcut parte dintre concurenții care au participat la Marea Finală Survivor România 2021.

Citeste si: Albert Oprea, despre marele câștigător Survivor România 2021: "A îndeplinit toate cerințele"

Binele nu a fost de partea lui Zanni, acesta a găsit un mesaj în telefonul Anei care l-a făcut să se simtă dezamăgit și să renunțe la relația cu Ana. După mărturisirile lui Zanni care a fost profund dezamăgit, cei doi nu au împărțit niciun cuvânt pe drumul spre România.

Zanni, declarații despre relația cu Ana Porgras

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Zanni a făcut și primele mărturisiri despre ce s-a întâmplat între el și Ana Porgras, la emisiunea Teo Show:

„De asta mă temeam că va trebui să povestesc. Încă de acolo oamenii mi-au spus de ce nu stau cu Ana. Încerc să nu fiu răutăcios. Nu am fost niciodată îndrăgostit de Ana, ne-am împrietenit înainte de Survivor și mi-a plăcut blândețea ei, eu am nevoie de astfel de oameni.

Mă îmbunam mereu când eram cu ea, ne potriveam, dar nu ca și cuplu. În competiție, când vedeam doar "serpi" în jurul meu, îmi venea să mă lupt cu toți și la un moment dat a venit Ana și atunci ea a fost refugiul meu. Cu ea găteam, cu ea dormeam și a fost liniștea de care aveam nevoie(...) 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

La petrecere o simțeam brusc că nu mai era prezentă la petrecere, că stătea doar în telefon. Și la un moment dat i-am cerut telefonul să stau și eu pe Instagram și nu mi l-a dat din prima, a ezitat(...) apoi am intrat pe whatspapp și primul mesaj pe care l-am citit mi s-a luat de tot, reacția oricui ar fi fost urâtă...m-am uitat la ea, a văzut ce am făcut, am înghițit în sec și m-a dezamăgit.

I-am zis că orice ar fi fost, oricare ar fi fost frustrările, puteam vorbi. Nu mi-a mai purtat nici tricoul apoi, după ce am ajuns în țară nu ne-am mai vorbit...”  a declarat Zanni în cadrul emisiunii televizate menționate mai sus.

Citeste si: Mama Geta nu l-a susținut pe Zanni în marea finală Survivor România 2021! Ce a declarat mama lui Culiță Sterp cu puțin timp înainte să se afle câștigătorul

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies