Mama Geta nu l-a susținut pe Zanni în marea finală Survivor România 2021! Ce a declarat mama lui Culiță Sterp cu puțin timp înainte să se afle câștigătorul

Mama Geta nu l-a susținut pe Zanni în marea finală Survivor România
Mama Geta nu l-a susținut pe Zanni în marea finală Survivor România 2021! Ce a declarat mama lui Culiță Sterp cu puțin timp înainte să se afle câștigătorul

Mama Geta a făcut declarații surprinzătoare cu puțin tmp înainte să se afle cine este marele câștigător al show-ului Survivor România 2021.

Surpriză de proporții înainte de marea finală Survivor România! Mama Geta a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a dezvăluit pe cine pariază pentru marele premiu.

În mod neașteptat, mama Faimosului Culiță Sterp nu și-a dorit ca marele câștigător al show-ului de supraviețuire să fie Zanni, deși, în urmă cu puțin timp afirma, că în cazul în care fiul ei va câștiga show-ul, va împărți banii cu acesta.

Se pare că Mama Geta și-a schimbat preferințele între timp și a ales să îl susțină în marea finală Survivor România 2021 pe Andrei Dascălu. Aceasta a postat pe contul ei de Instagram un mesaj prin care le transmite internauților că îl susține pe Războinic până la capăt.

Citeste si: Marius Crăciun, prima reacție după ce a pierdut trofeul Survivor: „Îl felicit pe Zanni”

Mama Geta nu l-a susținut pe Zanni în marea finală

Zanni este marele câștigător Survivor România 2021

În ciuda faptului că Mama Geta a ales să-l susțină pe Andrei în Marea Finală, telespectatorii au decis că cel care merită să se întoarcă acasă cu trofeul este Zannidache.

Faimosul a câștigat marele premiu în valoare de 250.000 de lei, fiind susținut de colegii săi care au venit în Republica Dominicană pentru a-I fi alături.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mama Geta declaratii

Am vrut să îmi dau ultima suflare pe traseu. Am câștigat primul joc, am simțit că sunt greu de învins. După am intrat cu Andrei la al doilea joc, eram rupt, transpiram stând pe banca, acum că s-a terminat jocul pot să mă victimizez.

Am la dureri de mă sparge. Piciorul drept este intact, dar stângul mă doare de mă sparge. Niciodată nu am spus că sunt accidentat, doctorul mi-a spus că o să am dureri mai mari dacă nu îl ascult. 

Medicul mi-a dat tratament, dar nu am luat absolut nimic din ce mi-a dat pentru că am avut încredere că mă vindec singur. Mulți mi-au spus că am un corp dezordoat, dar corpul ăsta dezordonat a fost ordonat pe traseu.

Mă bucur că l-am julit pe Marius, dar îl respect enorm. Sunt dezamăgit că nu am luat acel colan, dar amândoi sunt demni de ce s-a întâmplat pe traseu.

Mă bucur că au venit toți să ne susțină, mă astepam că mulți să nu vină, credeam că orgoliul este prea mare, unii se cred prea vedete și nu vor veni, dar uite că a venit și Irisha”,   a spus Zanni în consiliu, înainte să afle decizia publicului.  

Citeste si: Zanni își dorește copii cu Ana Porgras?: „Evident”

„Zanni e câștigătorul! Ți s-a îndeplinit visul”, a anunțat Daniel Pavel.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„De emoții am transpirat. E cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine. I-am simțit pe oameni alături de mine. Eu cumva simțeam acest moment. Recunoștința mea o să o vedeți în energia mea și atitudinea mea de acum încolo”, a declarat acesta la Kanal D după ce Daniel Pavel a dezvăluit că el e marele câștigător.

Citeste si: ”Roata Norocului”, cea mai iubită emisiune concurs, revine în această seară, cu un nou sezon, de la ora 20:00! Sonny Flame și soția sa, invitații din această seară

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies