Zanni își dorește copii cu Ana Porgras? : „Evident”

Zanni a vorbit despre copii
Zanni a vorbit despre când își va întemeia o familie

Ce spune câștigatorul Survivor România despre întemeierea unei familii cu Ana Porgras! Este o surpriză pentru toată lumea

Sâmbătă seara s-a scris încă o filă de istorie la Survivor România! Zannidache a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 250000 de lei precum și cu trofeul, după șase luni intense.

Finala emisiunii Survivor România a fost plină de emoții pentru cei trei finaliști. Alături de ei s-au aflat și foști concurenți de-ai emisiunii, care au așteptat nerăbdători să vadă cine va fi marele câștigător.

Alin Sălăjean i-a adresat o întrebare extrem de emoționantă lui Zanni. Războinicul l-a întrebat pe Zanni dacă își dorește copii și dacă își dorește ca mama copiilor lui să fie Ana.

Citeste si: Cum a reacționat Zanni, după ce Elena Marin l-a felicitat: „Nu o judec”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Zanni
Zanni și Ana Porgras s-au apropiat în timpul competiției[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Copii cred că își dorește toată lumea la un moment dat. Evident că o să vreau și eu, dar înainte de a face copil, vreau să mă asigur că am ce să ofer copilului meu, să nu îmi bat joc de copilul meu.

Citeste si: //CÂȘTIGĂTOR SURVIVOR- 10 iulie 2021// Cine a câştigat Survivor România 2021. Ce poţi vizita în Republica Dominicană

 

Trebuie neapărat să am o stabilitate financiară, să am unde să stau, să am unde să pun copilul să doarmă. Cu cine o să fie copilul...Nu știu încă ce se va întâmpla peste ani de zile și nu știu când mă voi stabili la casa mea. Deci Ana... Sunt prea mic pentru mărturisiri de genul”, a mărturisit Zannidache.

Ce mesaj le-a transmis Zanni susținătorilor săi

Zanni le-a mulțumit oamenilor de acasă pentru susținere și pentru că l-au ajutat să câștige competiția. „ Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine.

Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor.

E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni”, a mai spus câștigătorul Survivor România.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies