Adela Popescu a plecat de lângă familia ei cu ochii în lacrimi! Vedeta nu ar fi avut de ales: „Am plâns...”

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan

Celebra prezentatoare de televiziune a vorbit cu sinceritate despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei.

Adela Popescu se află pe lista primelor persoane publice foarte apreciate de la noi din țară, are fani de toate vârstele atât pe micile ecrane, cât și în social media și nu ratează niciodată ocazia de a le prezenta acestora scurte pasaje cheie din viața ei din spatele camerelor de filmat. Încă de foarte tânără, Adela Popescu și-a făcut drum în vasta lume a televiziunii, prin prezența sa în diverse telenovele și emisiuni, iar acest lucru nu a făcut decât să o conducă pe culmile succesului, iar acum, la 35 de ani, are parte de toată aprecierea românilor.

Fără îndoială se descurcă de minune din punct de vedere profesional, dar nu este singurul lucru cu care se poate mândri. Adela Popescu trăiește o superbă poveste de dragoste de ani buni cu Radu Vâlcan, cel alături de care și-a construit familia la care a visat întotdeauna. Cei doi au împreună trei copii minunați, care le aduc zâmbete în fiecare zi din viața lor și de care sunt foarte mândri.

Chiar și așa, frumoasa actriță și-a deschis sufletul de curând și a povestit un moment din trecutul ei care nu a fost atât de fericit, asta pentru că a trebuit să facă sacrificii pentru a ajunge unde și-a dorit.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, RADU VÂLCAN. Biografie: data nașterii, vârstă, căsătorii, copii, carieră

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Adela Popescu a plecat de lângă familia ei cu ochii în lacrimi!

Foarte talentată și ambițioasă, Adela Popescu a făcut multe sacrificii pentru a ajunge să își îndeplinească marele vis. De la o vârstă foarte fragedă, vedeta a fost nevoită să plece din casa părintească și să se mute cu mătușa ei la București, deoarece doar așa putea să fie mai aproape de tot ceea ce avea să realizeze în următorii ani.

Prezentatoarea de televiziune a povestit, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, ce s-a întâmplat în ziua în care și-a părăsit familia. Adela Popescu avea atunci doar 13 ani!

Citeste si: Adela Popescu, probleme serioase după ce a născut: „Asta mi s-a întâmplat după fiecare sarcină”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

„La 13 ani m-am despărțit și eu de părinți, când am venit la București.  Știu că îi făceam cu mâna Claudiei, prietenei mele. Am plâns. Locuiam la mătușa-mea. A fost foarte… Am vrut să mă fac mare”, a dezvăluit Adela Popescu, în cadrul emiusiunii sale. 

Decizia de atunci avea să o încadreze pe Adela Popescu în topul celor mai iubite persoane publice din România!



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Radu Vâlcan a plecat de acasă cu doi dintre copii! Ce i-a spus Adelei Popescu: „Nu știu cum este la tine...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies