Adela Popescu, probleme serioase după ce a născut: „Asta mi s-a întâmplat după fiecare sarcină”

Adela Popescu, probleme serioase după naștere
Adela Popescu, probleme serioase după naștere

Celebra prezentatoare TV se confruntă din nou cu probleme după sarcină! Ce le-a spus urmăritorilor de pe Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o adevărată poveste de dragoste de mai bine de 10 ani. Cei doi s-au cunoscut pentru prima oară pe platourile de filmare și încă de la primul sărut și-au dat sema că sunt făcuți unul pentru celălalt. Timpul a trecut, iar de atunci și până acum cei doi au reușit să își întemeieze o familie minunată, cu trei băieți care le aduc în fiecare zi zâmbete pe buze.

Citeste si: Viviana Sposub, detalii surpriză despre relația cu George Burcea! La ce test a fost supus actorul „Să vedem dacă rezistăm!”

Adela Popescu, probleme serioase după naștere
Adela Popescu, probleme serioase după naștere[Sursa foto: Instagram]

Adela Popescu, probleme după sarcină!

După cum a menționat și ea de nenumărate ori, nu își mai dorește copii, însă vrea să fie din nou în formă, așa cum obișnuia înainte să devină mămică.

Aspectul fizic de invidiat și orele nesfârșite la sală merg mână în mână, însă Adela Popescu recunoaște că nu se împacă mai deloc cu mișcarea și sportul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Am o problemă, după ce am născut. Asta mi s-a întâmplat după fiecare sarcină, dar am zis că nu mă apuc de sport pentru că oricum rămân din nou însărcinată.

Acum, că am spus stop, adică chiar am spus stop, mă gândesc să fiu în cea mai bună formă a mea pentru această vârstă. Doar că simt că mă mișc ca o băbuță. Mă gândesc că mai bine vine cineva să facă masaj”, a zis Adela Popescu în cadrul unei emisiuni.

Citeste si: Emily Burghelea, cu perfuzii la spital! Ce a pățit tânăra mămică: „Azi am cedat...”

Adela Popescu, probleme serioase după naștere
Adela Popescu, probleme serioase după naștere[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adela Popescu, în fața telespectatorilor după doar o lună și jumătate de la naștere

Sperba vedetă l-a adus pe lume pe cel de-al treilea băiețel al ei și al lui Radu Vâlcan de curând, însă nu și-a dorit să stea prea mult timp acasă, astfel că la doar o lună și jumătate și-a reluat activitatea în televiziune, marea ei pasiune. Adrian, mezinul familiei, este pe mâini bune, astfel că Adela Popescu s-a putut reîntoarce pe micile ecrane.

„M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat. La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz.

Deci, totul este bine”, a spus Adela Popescu pe Instagram.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

NOUTATE: Jador are o nouă iubită! Cine este domnișoara care i-a furat inima artistului: „Și-a petrecut aproape fiecare zi și noapte în apartamentul iubitei sale”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies