Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan: „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”

Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan: „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”
Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan: „Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui.”

Artista și soțul său au o chimie extrem de puternică.

Adela Popescu a fost invitată în cadrul podcastului „La cină”, acolo unde și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri neștiute din viața sa personală. Actrița și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, reprezentând unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc.

Când a început Adela Popescu să se simtă atrasă de Radu Vâlcan?

Citește și: Ce și-a dorit Adela Popescu să fie când era mică? „Asta cu banii s-a transformat într-o dorință: eu vreau să fac bani ca să îmi ajut părinții.”

Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Cine este Radu Vâlcan. „Radu de la început m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă.”

Povestea lor de dragoste a început în urmă cu mulți ani, iar cei doi soți s-au cunoscut pe platourile de filmare. Cu toate acestea, Adela Popescu s-a simțit atrasă de Radu Vâlcan de abia în momentul în care acesta s-a lăsat descoperit. Astăzi, cei doi soți formează un cuplu extrem de admirat și o familie fericită alături de cei trei copii ai lor.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

În momentul în care am început să vorbim noi doi poveștile noastre, în felul nostru, abia atunci l-am descoperit și m-a îndrăgostit de el. Pentru că el e un om, cred că asta mi-a plăcut cel mai mult, pe care poți să îl placi fizic din prima, bineînțeles, dar așa cum l-am plăcut eu, nu îl placi din prima, nici din a doua, de abia a treia când îl cunoști.

Nu se lasă arătat și descoperit deloc. Ori că e timid ori nu știu. Sunt unii oameni care reușesc din punct de vedere social să se facă foarte plăcuți. Au capacitatea asta de a se face plăcuți din prima. El nu mi se părea că face parte din categoria asta. El a fost pentru mine absolut o foarte mare descoperire, când eu am avut acces la el. Am avut un moment potrivit.
Mie mi se pare foarte important asta în relații, să fie momentul potrivit, când oamenii își doresc aceleași lucruri. Să ne dorim o familie, să ne dăm seama că pentru noi asta este cel mai important. Mai întâi să ne căsătorim și apoi o familie care să însemne și un copil, doi, trei. Pentru mine familia e foarte importantă. Am crescut în ideea asta. Mi-am dorit să întâlnesc un om pentru care familia este foarte importantă și familia lui.
Tot timpul am simțit că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui. Chiar cred uneori că sunt mai importantă decât copiii. Cred că mă vrăjește, dar asta mă face să simt, ceea ce pentru mine e foarte important
.”, a declarat Adela Popescu.   

Adela Popescu, dezvăluiri emoționante despre relația cu Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Maria Dragomiroiu, mărturisiri emoționante despre primul său contact cu Bucureștiul: „Am rămas atât de fascinată. Un copil de la țară care nu văzuse lumină. A fost ceva ca într-o altă lume.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies