Adelin de la Puterea dragostei, pus la zid după ce a bătut-o și a tuns-o pe Ștefania: „Pui umflat cu steroizi...”

Ștefania si Adelin de la Puterea dragostei
Ștefania si Adelin de la Puterea dragostei au fost iubiti

Fostul concurent de la Puterea dragostei a fost amenințat de către internauți, după ce Ștefania a recunoscut că fostul iubit a bătut-o și a tuns-o.

Vestea că Ștefania de la Puterea dragostei a fost bătută cu bestialitate de Adelin a căzut ca un trăsnet pentru toți susținătorii tinerei.

Ștefania a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente ale primului sezon și relația cu Adelin a fost bine primită de către toți fanii emisiunii.

Citeste si: Ștefania, fostă concurentă "Puterea dragostei" a trecut prin momente tulburătoare

Un val de reacții a avut loc în mediul online, după ce Ștefania a declarat că a fost agresată fizică de către fostul iubit. Ștefania a dezvăluit că Adelin a agresat-o fizic și chiar a tuns-o.

„Era un bărbat bun, atent. Nu-mi imaginam că se va ajunge la asta. Îmi doream să fie ultimul bărbat din viața mea. Din gelozie a făcut așa.

Ne mai certam, dar nu ca în seara respectivă. A fost un om de la care am avut ce învăța, care până într-un anumit punct m-a făcut fericită. Dacă ar fi să dau un sfat unei femei, i-aș spune să fie foarte atentă la alegerile pe care le face. Un bărbat care te iubește nu se poartă urât cu tine, nu te jignește și nu vrea să te vadă suferind'', a declarat Ștefania în emisiunea matrimonială în care este acum concurentă.

Stefania de la Puterea dragostei
Stefania de la Puterea dragostei batuta de Adelin[Sursa foto: Captură TV]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu a uitat-o pe Andra Volos! „Mi-am făcut bagajul!” Ce decizie a luat fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Simina de la Puterea dragostei, afectată de această veste

Vestea că fosta sa colegă a fost lovită a afectat-o pe Simina, care a decis să îi trimită un mesaj emoționant.

"Ești o fată frumoasă și puternică! Abia aștept să vii acasă! Dar până atunci, te susținem! Toți te iubim! Frumoasa noastră...", a scris Simina, pe contul ei de Instagram.

Mesajul Siminei pentru Stefania
Mesajul Siminei pentru Stefania, fosta sa colega[Sursa foto: Instagram]

Internauții, mesaje dure pentru Adelin de la Puterea dragostei

Nici internauții nu au stat departe de acest subiect și i-au transmis mai multe mesaje lui Adelin:

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

„La pușcărie meriți să intri băi pui umflat cu steroizi, cum să faci bă așa ceva unei femei?... Orice ți-ar fi făcut băi dobitocule așa ceva nu se face, că nu e proprietatea ta, nu îți convenea ce face ii spuneai "la revedere" și atât... Sper ca poliția să se autosesizeze.../ Orice ar fi făcut sau nu ea, nu merita sa ii facă asa ceva!!!! Nici nu credeam ca ar fi în stare de asta când era la puterea dragostei!!!!/ Cred că treaba asta trebuia să rămână între ei, dacă amândoi au greșit! Au avut o relație, totuși și s-au

iubit, nu era nevoie să știe toată țara ce a făcut Adelin! Pun pariu că fetele o să-l cam ocolească până se uită faza asta!", au fost doar câteva dintre comentariile primite de Adelin la ultima postare.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Andra și cu Bogdan Mocanu după ce au ieșit din casa Puterea dragostei: „Am încercat să rezolvăm, dar...”

Ștefania este sau nu victimă? Dezvăluiri uluitoare!

Mai mult decât atât, conform contului de instagram "bebe_julia_strumphy", se pare că totul ar fi pornit de la Ștefania, care i-a călcat strâmb bărbatului care a bătut-o.

"Păi Măi @stefania.nina15 cum spui tu că doreai să fie ultimul bărbat din viața ta când tu pe lângă el sau mai bine spus de mână cu eș o mai ardeai și cu alții. Să explic și evenimentul tunelului?! Păi ce bărbat care a iertat atâtea și a trecut cu vederea N lucruri grave, ca atât de gelos ce era după faza cu Jador și publica fiind el nu a ieșit să spună un cuvânt la adresa ta și nici măcar nu te-a atins cu o floare dar apoi cu o palmă, să ajungă să fie umilit de fostul tău (nu dau nume) public în Club și să îi spună de față cu atâta lume că el ți-a tras-o cu o seară înainte și că acum Adelin se afișează cu tne de mână! Ce bărbat care iubește acceptă să îi fie călcată în picioare inima și orgoliul? Dar după seara acea @adelinc a luat-o razna ptr că nu concepea ca femeia pe care el a dus-o acasă la familia lui ce o iubea cu toată persoana lui să fie o vagaboantă! Depresia fetei după un timp sa ameliorat după ce s-a angajat în Cazino și a dat de gustul distracției, al banilor a vieții de noapte alături de magnații chinezi. Opss nici pe asta nu o știați?!", au fost cuvintele postate pe contul de social media.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

George de la Puterea Dragostei, gelos nevoie mare pe Mădălina și... Rareș!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies