Ștefania, fostă concurentă "Puterea dragostei" a trecut prin momente tulburătoare

stefania concurenta puterea dragostei
Stefania a fost bătuta de fostul iubit

Fosta concurentă de la "Puterea dragostei" a făcut dezvăluiri tulburătoare după ce a ajuns la capătul puterilor. Tânăra a fost agresată de fostul său iubit.

Ștefania, fostă concurentă a show-ului "Puterea dragostei", a trecut prin momente tulburătoare. Aceasta a ales să împărtășească cu o țară întreagă etapele mai puțin plăcute din viața ei.

Ștefania de la Puterea Dragostei a fost bătută de fostul iubit

Fostă concurentă la "Puterea Dragostei", Ștefania și-a pus sufletul pe tavă și a izbunit în plâns după ce și-a amintit cum a fost chinuită de fostul iubit.

„Nu mai rezist, simt cum mă scurg câte puțin în fiecare zi. Nu mi s-a întâmplat niciodată asta, să nu pot să dorm, să  nu pot să mă concentrez  la ce se discuta. Dar știu dacă aș pleca acum aș fi considerată lașă. Dar nu mai pot”, a povestit Ștefania cu lacrimi în ochi.

stefania puterea dragostei isi arata parul
Stefania de la Puterea Dragostei isi tine fanii la curent cu viata ei personala[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Deși frumoasa brunetă a fost supusă unor șocuri, aceasta a recomandat femeilor care o urmăresc să aibă grijă cu cine vor să-și petreacă viața, deoarece orice om poate fi frumos până la proba contrarie.

„Fizic vorbind, nu mi-am revenit nici până în momentul de față. Nimeni nu merită să treacă prin ce am trecut eu.  Tata era foarte afectat, el nu m-a lovit niciodată. La noi în casă nu se întâmplă lucruri de genul acesta”, a mai spus bruneta.

Deși a fost vizibil afectată de toată povestea, Ștefania a mai vrut să facă o mărturisire. Aceasta a mai povestit că după ce a fost bătută, fostul iubit a decis să o și tundă. 

„Era un bărbat bun, atent. Nu-mi imaginam că se va ajunge la asta. Îmi doream să fie ultimul bărbat din viața mea. Din gelozie a făcut așa. Ne mai certam, dar nu ca în seara respectivă.

A fost un om de la care am avut ce învăța, care până într-un anumit punct m-a făcut fericită”, au fost declarațiile Ștefaniei.

stefania puterea dragostei
Stefania de la Puterea Dragostei este mereu prezentă pe rețelele de socializare[Sursa foto: Captură KANAL D]

De aceea, fata a purtat întotdeauna peruci și meșe. Totuși, fosta concurentă "Puterea Dragostei" a decis să-și arate părul natural, într-una dintre postările de pe rețelele de socializare.

Mesajele fanilor au fost unele de încurajare, astfel că Ștefania va putea trece mai ușor peste șocul suferit.

Cu toate acestea, rănile vor rămâne întotdeauna în suflet, ca parte din viața fetei.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Berna de la Puterea Dragostei nu-l va uita prea curând pe Philip! „Aceste amintiri nu se vor uita niciodată...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies