Adelina Chivu, despre gândurile care au răscolit-o în momentul în care a întâlnit anturajul fiicei sale. „În curând, noi doi singuri vom rămâne pe această terasă. A fost groaznic.”

Adelina Chivu, despre gândurile care au răscolit-o în momentul în care a întâlnit anturajul fiicei sale. „În curând, noi doi singuri vom rămâne pe această terasă. A fost groaznic.”
Adelina Chivu, despre gândurile care au răscolit-o în momentul în care a întâlnit anturajul fiicei sale. „În curând, noi doi singuri vom rămâne pe această terasă. A fost groaznic.”

Adelina Chivu a povestit un moment legat de fiica ei și conștientizările avute odată cu înaintarea acesteia în vârstă.

Adelina Chivu și Adrian Chivu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în cadrul podcastului Fain&Simplu cu Mihai Morar, aceasta a făcut mai multe destăinuiri despre viața de familie. Prezentatoarea TV a povestit despre un moment în care a întâlnit anturajul fiicei sale și a rămas uimită de tinerii frumoși întâlniți la o zi de naștere. Ajunsă acasă, supărată fiind, soțul ei a crezut că s-a întâmplat ceva, însă a început să conștientizeze cât de repede trece timpul și ce trebuie să schimbe la relația lor. 

„Natalia (nr. Fiica ei) a ieșit la o cină, de ziua unei colege, un fel de Centru Vechi din Milano și m-am dus să o iau de acolo. Am parcat greșit, am luat-o pe mai multe străduțe, nu mai fusesem de multă vreme seara, e absolut superb. Am luat-o, i-am pupat toți colegii, erau înalți, eu îi știam cât masa, ne-am îmbrățișat, ne-am luat „la revedere”, am ajuns acasă, depresie totală.
Cristi m-a întrebat: „Ce s-a întâmplat, a făcut ceva?”. Adolescenții, ce pot face ei, era lista lungă. Eu, mai supărată ca oricând. „Știi ce s-a întâmplat? I-am văzut pe colegii ei, erau atât de frumos, de educați, de eleganți, de modești. Cum Dumnezeu să ne mai prefere pe noi? Nu avem nicio șansă, ne-am cunoscut dușmanul”. Îi zic: „stai liniștit, nu ne mai certăm începând de astăzi, trebuie să lucrăm la relația noastră, mi-e foarte clar, în curând, noi doi singuri vom rămâne pe această terasă.
A fost groaznic.”,
a povestit Adelina Chivu.

Conștientizările Adelinei Chivu cu privire la fiica ei

Citește și: Adelina Chivu, despre singurătatea printre străini. Momentele grele, după ce a părăsit țara cu soțul ei. „Trei zile am stat în aceeași pijama, pe scaun și am mâncat ce a rămas prin borcănașele ei”

Fiice Adriana și Cristi Chivu
Fiice Adriana și Cristi Chivu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: ”Ne mai certăm...” Adelina Chivu, dezvăluiri despre căsnicia ei cu fostul fotbalist, Cristi Chivu

Partenera de viață a fostului fotbalist a mai adăugat că este conștientă, pe deoparte, că acesta este parcursul normal al vieții, însă trăiește cu frica momentului când fiica ei va fi nevoită să-și facă propria viață.  „Pe mine mă ajută faptul că toate prietenele mele, inclusiv cele mai mari decât mine, au copii mici și atunci nu neapărat… Da, normal că îmbătrânești, asta e viața, acesta e parcursul normal.

Dar mă îngrozește gândul acesta dacă pleacă. Dacă m-am ofticat că a preferat să stea cu colegii frumoși și educați. Adică toată lumea se plânge de anturajul copilului adolescent când e nasol, eu mă plâng când e frumos.”, a mai spus partenera de viță a lui Cristian Chivu.

Citește și: Surpriza inedită pe care Bianca Drăgușanu i-a facut-o fiicei de ziua ei! Sofia a împlinit opt ani- kanald.ro

Citește și: "I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi- stirilekanald.ro

Adelina și Cristi Chivu
Adelina și Cristi Chivu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Adelina Chivu, despre singurătatea printre străini. Momentele grele, după ce a părăsit țara cu soțul ei. „Trei zile am stat în aceeași pijama, pe scaun și am mâncat ce a rămas prin borcănașele ei”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

FOTO. Mesajul transmis de Serhat Akin după ce fost împuşcat la ieșirea dintr-un studio TV: "Au tras în picioarele mele după program"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Ea a fost marea dragoste a celebrului Halit Özgür Sarı, actorul care interpretează rolul Yaman în noul serial turcesc “Inimă rebelă”! Publicul a cunoscut-o pe frumoasa actriță în producția Doctorul minune

"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică


Cookies