Adelina Damian a fost eliminată de la Survivor România. Cum arăta în urmă cu 8 ani

cine a fost eliminat de la survivor 6 iunie 2021
Adelina Damian a fost eliminată de la Survivor România. Cum arăta în urmă cu 8 ani

Adelina Damian a cântat alături de trupa Akcent în urmă cu mulți ani

Ediţia de duminică 6 iunie 2021, de la Survivor România 2021 a avut unul dintre cele mai aşteptate jocuri, cel în care concurenții pot vorbi cu oamenii dragi lor. Echipa care a câştigat jocul de comunicare a fost cea a Războinicilor, cu un scor de 10-4. Concurenţii de la echipa albastră, s-au bucurat de convorbiri telefonice cu prietenii, deși săptămâna a fost una grea pentru echipa albastră.

Au pierdut ambele jocuri de imunitate şi au fost nevoiţi să nominalizeze. Adelina Damian şi Maria Chiţu au fost pe rând, primele nominalizate pentru a ieşi din competiţie. Surpriza a venit în seara consiliului de eliminare când, după luni de zile a care Albert Oprea a ieşit favoritul publicului... Acum a fost prima seară când Andrei Dascălu, a fost în preferinţele telespectatorilor. Şocul s-a putut observa cu ușurință pe faţa lui Albert, la aflarea acestei veşti.

Adelina Damian a fost eliminată de la Survivor România 2021 pe 6 iunie 2021

cine a parasit competitia survivor pe 6 iunie 2021
Andrei Dascalu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Adelina Damian este concurenta nominalizată la Survivor România pe 4 iunie 2021. Cum se epilează concurentele de la Survivor România

Andrei Dascălu a precizat: „Știu că trebuie să nominalizez unul dintre băieți, asta e chestia nasoală.

Motive nu cred că mai sunt, din motive sportive nu aș putea nominaliza pe nimeni de aici. Nu am nimic cu această persoană. Doar că nu-mi pot vota fratele. Această persoană cred că este  în top, pentru că a fost favorit. Pe Marius nu o să-l pot nominaliza, iar pe cine voi nominaliza este Albert. Sper să nu se supere, cred că este în top și nu are șanse să iasă în seara asta din competiție."

În urma acestui vot, Albert a fost propus pentru eliminare, alături de cele două coechipiere pentru aflarea verdictului final al emisiunii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Daniel Pavel a anunţat: "Adelina Damian părăseşte competiţia!"

Citeste si: Maria Chițu a fost nominalizată la Survivor România pe 5 iunie 2021. Cum prepară concurenții orezul

survivor pe 6 iunie 2021
Adelina Damian[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: CITEŞTE: Câţi bani cere Culiță Sterp la o nuntă. Ce tarif are artistul după participarea la Survivor România

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adelina Damian: „Sunt ok. De când am aterizat în Republica Dominicană sunt pe plus cu tot, cu tot ce s-a întâmplat aici. Prima lecție, cea mai importantă, carpe diem. Cred că asta ne învață consiliile astea de eliminare, să trăim fiecare clipă pentru că nu știm cât mai stăm pe aici. Asta am încercat în fiecare zi de când am venit la Survivor, să mă bucur de tot ce înseamnă competiție, trasee, până la licuricii din junglă și cerul înstelat care m-a fermecat.

Foarte multe lecții am învățat aici la Survivor. Este o lecție pentru toate fetele de aici și toate femeile de acasă, pentru că am lăsat tot confortul de prințese și am venit aici să luptăm cot la cot cu băieții. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot, le mulțumesc tuturor din producție care fac posibil acest show, le mulțumesc Faimoșilor și colegilor mei. A fost cu adevărat o experiență pe care mi-am dorit-o enorm de mult. Singurele care știu motivul adevărat sau personal pentru care eu mi-am dorit să fiu la Survivor sunt doar Maria și Elena și așa vreau să rămână. Sunt foarte fericită și vă aștept pe toți acasă”, a declarat concurenta la final.

Cine este Adelina Damian şi cum arăta în urmă cu 8 ani la lansarea în muzică

cine a plecat de la survivor aseara
Adelina Damian[Sursa foto: Captură YouTube]

Adelina Damian a fost ultima concurentă intrată în competiţia Survivor 2021. Tânăra de 28 de ani este din Galaţi şi a fost mereu atrasă de muzică. În viaţa de zi cu zi, Adelina deţine o afacere cu haine şi îşi gestionează contul personal de Youtube. Din păcate, în ultima perioadă nu a mai postat vlog-uri. Fosta concurentă oferea sfaturi pentru frumusețe, opinii sau recomandări în ceea ce privește un stil de viață sănătos. Puţini sunt cei care ştiu că Adelina Damian a cântat alături de trupa Akcent. A încercat şi o carieră solo cu sprijinul lui Mihai Gruia şi a lansat piesa “Haya”.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Maria Chițu a fost nominalizată la Survivor România pe 5 iunie 2021. Cum prepară concurenții orezul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies