Maria Chițu a fost nominalizată la Survivor România pe 5 iunie 2021. Cum prepară concurenții orezul

cine a fost nominalizat la survivor 5 iunie 2021
Maria Chițu a fost nominalizată la Survivor România pe 5 iunie 2021. Cum prepară concurenții orezul

Ce alimente consumă concurenţii de la Survivor România. Ce beneficii poţi obţine dacă mănânci orez

Ultima ediţie difuzată, pe 5 iunie 2021, a acestei săptămâni de la Survivor România 2021 a prezentat al doilea joc de imunitate şi consiliul de nominalizări. Telespectatorii postului Kanal D au fost ținuți în suspans în privinţa tensiunilor din echipa Războinicilor. Concurenţii de la Faimoşi şi Războinici trebuie să convieţuiască în aceeaşi tabără şi se pare că, deja se formează alte alianţe surprinzătoare.

Tensiunile sunt mari, mai ales după pierderea primului joc de imunitate. În urma pierderii primei imunități, Războinicii au votat-o pe Adelina Damian pentru a fi eliminată din competiţia fenomen a postului Kanal D.

Echipa Războinicilor a pierdut al doilea joc de imunitate pe 05.06.2021. Maria Chițu a fost nominalizată pentru a ieşi din competiţia Survivor România

survivor romania 5 iunie 2021

Citeste si: Andreea Lodbă, declarații neașteptate despre Elena Marin după eliminarea de la Survivor România

Din cauza faptului că au pierdut și al doilea joc de imunitate, concurenţii de la Războinici au făcut din nou nominalizări. În urma voturilor, Maria Chițu  a fost nominalizată pentru a ieşi din competiţie, în data de 6 iunie 2021.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Maria Chițu a precizat, în urma aflării verdictului final: „Nu mă supără că sunt nominalizată, cât mă supără că ne-am rupt unii de alții, cât mă supără părerile colegilor mei, cât mă supără că m-am lăsat afectată, deoarece m-am atașat prea mult de oamenii din echipa asta.

Mi-aș fi dorit să fiu mai inteligentă și să pun mai puțin suflet aici la Survivor, altfel nu s-ar fi ajuns la discuțiile astea, nu s-ar fi creat așteptări din partea mea și nu s-ar fi ajuns la a fi dezamăgită”. În urma pierderii ambelor jocuri de imunitate, duminică seara, de la Războinici o să fie eliminat un concurent.

Cum le este potolită foamea concurenţilor de la Survivor România cu… orez. Beneficiile consumului de orez

Citeste si: //Cine este frumoasa Adelina Damian// Noua concurentă de la Survivor România

cine a fost propus spre eliminare la survivor aseara 5 iunie
Orez[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ea este concurenta nominalizată la Survivor România pe 4 iunie 2021

După luni de zile în care se află în jungla dominicană, concurenţii de la Survivor România 2021, câştigă în urma jocurilor, multe alimente ce le pot asigura hrana pentru câteva zile. Orezul este unul dintre alimentele des întâlnite în meniul concurenţilor din echipa roşie şi cea albastră.

Consumat regulat, orezul asigură organismului o parte din mineralele şi vitaminele de care are nevoie. Fiecare porţie de orez pentru concurenţii echipelor de la Faimoşi şi Războinici … este practic, o "porţie" de energie pentru câştigarea traseelor dificile. Puţini sunt cei care ştiu că acest aliment ajută la stimularea sistemului imunitar, fiind un aliment de excepţie. Servit alături de un preparat care conţine carne, devine un aliment ideal pentru tonifierea tuturor muşchilor corpului. În cazul concurenților de la Survivor România 2021, orezul este preparat cu lapte de cocos sau fiert cu apă din mare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝓜𝓪𝓻𝓲𝓪 𝓒𝓪𝓫𝓻𝓲𝓮𝓼𝓲 𝓒𝓱𝓲𝓽𝓾 👄 (@maria_cabriesi33)



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

//Cine este frumoasa Adelina Damian// Noua concurentă de la Survivor România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies