Adelina Pestrițu, anunț surpriză pe rețelele de socializare: „Am aflat sexul bebelușului!”. Prietena sa bună, Anca Ciota, va deveni mămică!

Anca Ciota va deveni mămică!
Anca Ciota va deveni mămică!

Vedeta și-a dat de gol prietena spunând public faptul că a aflat sexul bebelușului! Anca Ciota va fi mămică de băiat sau de fată?

Anca Ciota se poate declara cea mai fericită femeie din lume, acum că este pe cale să devină mămică. Prezentatoarea de la Kanal D a dat vestea cea mare pe contul ei de Instagram la finalul lunii noiembrie, dar nu a dezvăluit și sexul bebelușului pe care îl poartă în pântece. Recent, Adelina Pestrițu, buna sa prietenă, a fost prezentă la petrecerea unde au aflat sexul celui mic, astfel că nu s-a mai putut abține și le-a spus și internauților.

Citeste si: Emilia Mușală și Silviu Andrei s-au despărțit! Artista se iubește acum cu un afacerist spaniol: „Suntem pe aceeași lungime de undă”

Anca Ciota va deveni mămică!
Anca Ciota va deveni mămică![Sursa foto: Instagram]

Adelina Pestrițu a aflat sexul bebelușului prietenei sale, Anca Ciota!

Frumoasa brunetă a postat o fotografie, pe contul personal de Instagram, în care apare alături de prezentatoarea de la Kanal D, Anca Ciota.

Se pare că poza a fost făcută la petrecerea în care a fost dezvăluit sexul celui mic, însă, până în acest moment, nu l-au spus public. Viitoarea mămică le-a dat asigurări fanilor că în curând va vorbi despre acest lucru chiar pe Instagram!

„Astăzi am aflat sexul bebelușului👼🏼 Ce credeți că o să fie? Băiețel sau fetiță? ❤️💫 @ancaciota #momtobe”, este mesajul scris de Adelina Pestrițu în dreptul imaginii de pe Instagram.

Ulterior, Anca Ciota i-a comentat la postare: „ Ce mătușă frumoasă are bebe ❤️💗🤗”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu fiica lui, Sofia: „Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil”

Adelina Pestrițu a aflat sexul bebelușului prietenei sale, Anca Ciota!
Adelina Pestrițu a aflat sexul bebelușului prietenei sale, Anca Ciota![Sursa foto: Instagram]

Anca Ciota va deveni mămică!

Anca Ciota și Phelipe trăiesc o adevărată poveste de dragoste de 15 ani de zile, însă abia acum s-au hotărât să facă pasul cel mare. Prezentatoarea de la Kanal D și soțul ei vor deveni părinți pentru prima dată, iar vestea au vrut să o împărtășească cu urmăritorii lor de pe rețelele de socializare. Frumoasa prezentatoare TV a precizat că bebelușul ar trebui să vină pe lume în luna mai a anului viitor.

Citeste si: Andra Volos a plecat în vacanță cu un bărbat misterios! Cine este presupusul ei partener

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Anca Ciota va deveni mămică!
Anca Ciota va deveni mămică![Sursa foto: Instagram]

„Ieri a fost o zi cu o incurcatura emoțională uriasa! Am împărtășit cu voi vestea ca vom avea un copil iar valul de energie de la voi pur si simplu m-a copleșit! De trei luni am trecut prin toate stările: extaz, teama de necunoscut, am simtit neputința sau anxietate ca poate nu o sa fiu o mama suficient de buna. Ca viitoare mama cred ca e normal sa ai 1000 de ganduri, dar in acelasi timp am realizat ca sunt mai puternica decat credeam! In mine creste o viata si pe langa magia acestui lucru,

totul păleste! Pot sa fac orice! Va multumesc pentru mesaje si gandurile bune si ca sunteti alaturi de mine in aceasta etapa unica din viata mea”, a scris Anca Ciota pe Instagram.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, la un pas de divorț?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies