Andra Volos a plecat în vacanță cu un bărbat misterios! Cine este presupusul ei partener

Andra Volos, plecată în vacanță cu un bărbat misterios!
Andra Volos, plecată în vacanță cu un bărbat misterios!

Fosta concurentă de la Puterea dragostei trăiește clipe de vis alături de un bărbat misterios!

Andra Volos este una dintre cele mai cunoscute și apreciate foste concurente de la Puterea dragostei. Tânăra are o comunitate impresionantă de fani pe Instagram care abia așteaptă să mai afle câte ceva despre viața ei privată. Foarte discretă de fel, tânăra nu vorbește aproape niciodată despre ceea ce se petrece pe plan sentimental, astfel că susținătorii ei trebuie să fie foarte atenți la semnalele pe care le mai oferă din când în când.

Citeste si: Lidia Buble și Cuza de la Noaptea Târziu, cel mai nou cuplu? Artista îl vrea de soț: „Cuza vrea copii, Cuza știe să gătească”

Andra Volos de la Puterea dragostei, în vacanță cu un bărbat misterios!

De curând, fosta concurentă de la Puterea dragostei a publicat câteva imagini din avion, semn că abia ce a plecat în vacanță.

Nu este singură, dar nici cu prietenele ei, asta pentru că și-a făcut bagajele și a părăsit Bucureștiul împreună cu Marius, un bărbat despre care nu se cunosc foarte multe detalii.

Aflată în avion, Andra Volos a postat o filmare în care arată cât este de mândră de noul cadoul pe care l-a primit cu ocazia Sfântului Nicolae. Este vorba despre un inel superb cu diamante care a strârnit multe controverse. Mai

mult decât atât, tânăra nu s-a ferit să îl eticheteze în postările de la InstaStory pe cel cu care a plecat și chiar să le arate fanilor cât de atent este cu ea. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Adela Popescu, probleme serioase după ce a născut: „Asta mi s-a întâmplat după fiecare sarcină”

Andra Volos, plecată în vacanță cu un bărbat misterios!
Andra Volos, plecată în vacanță cu un bărbat misterios![Sursa foto: Instagram]

Andra Volos, plecată în vacanță cu un bărbat misterios!
Andra Volos, plecată în vacanță cu un bărbat misterios![Sursa foto: Instagram]

Andra Volos a primit un inel cu diamante de Moș Nicolae!

Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale de la Kanal D a sărbătorit Sfântul Nicolae în oraș, alături de prietenele ei bune, iar când a ajuns acasă a avut o mare surpriză. Tânăra nu s-a putut abține și le-a arătat urmăritorilor ei, chiar la ea pe InstaStory, cu ce cadouri s-a trezit în seara de Moș Nicolae.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Speak și Ștefania, hotărâți să devină părinți! Cei doi au dezvăluit numele viitorului copil

Pe lângă un buchet enorm de trandafiri roșii și un colier, Andra Volos a primit un inel cu diamante. Foarte curioși de fel, fanii au întrebat-o dacă inelul este un simplu cadou sau este o declarație de iubire din partea unui posibil partener de viață. Cum nu îi stă în fire să ofere prea multe informații din viața ei, nimeni nu știe exact dacă tânăra are sau nu iubit. 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Viviana Sposub, detalii surpriză despre relația cu George Burcea! La ce test a fost supus actorul „Să vedem dacă rezistăm!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies