Adelina Pestrițu, apariție surpriză la brațul lui Smiley! Ce mesaj a transmis vedeta: „Sunt foarte fericită!”

Adelina Pestrițu, apariție surpiză la brațul lui Smiley!
Adelina Pestrițu, apariție surpiză la brațul lui Smiley!

Frumoasa vedetă s-a fotografiat alături de Smiley! Ce mesaj i-a transmis artistului?

În urmă cu foarte puțin timp, Smiley a avut un concert la Sala Polivalentă, în București, acolo unde a lansat videoclipul piesei „Scumpă foc”. Personajul principal este nimeni alta decât Adelina Pestrițu, care i-a transmis un mesaj cântărețului.

Vedeta a făcut o serie de mărturisiri despre experiența la filmări și se declară foarte fericită pentru faptul că a fost aleasă în rolul principal.

Citeste si: Laura Cosoi încă se mai întâlnește cu Smiley: "Nu e nimic ieșit din comun"

Adelina Pestrițu, apariție surpiză în videoclipul lui Smiley!
Adelina Pestrițu, apariție surpiză în videoclipul lui Smiley![Sursa foto: Captură YouTube]

Adelina Pestrițu, apariție surpriză la brațul lui Smiley

Adelina Pestrițu și-a uimit fanii cu apariția sa în clipul video, acolo unde a îmbrăcat o ținută foarte elegantă, atent accesorizată cu o pereche de cercei cu pietre prețioase. Pentru acest proiect, vedeta a petrecut nu mai puțin de 20 de ore pe platoul de filmare, însă nu a lăsat să se vadă oboseala.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Colaborarea i-a adus mult succes, iar pentru acest lucru a ținut să îi transmită lui Smiley un mesaj de mulțumire.

„Sunt foarte fericită că am putut participa ca rol principal în noul videoclip al lui Smiley. Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui ca totul să iasă perfect.

Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are”, a declarat Adelina Pestrițu, la concertul lui Smiley.

Citeste si: Gina Pistol, mămică pentru a doua oară? Vedeta a spus tot adevărul: „Lasă-mă puţin”

Adelina Pestrițu, apariție surpiză în videoclipul lui Smiley!
Adelina Pestrițu, apariție surpiză în videoclipul lui Smiley![Sursa foto: Captură YouTube]

De ce a vrut Smiley ca Adelina Pestrițu să fie în rolul principal

Artistul a vorbit despre noua lui piesă și mărturisește că a ales-o pe Adelina Pestrițu în rolul principal pentru că este cât se poate de profesionistă, lucru pe care i l-a demonstrat de fiecare dată.

„Mi-am dorit să dau START verii și distracției pe scenă, într-un concert mare pe care l-am așteptat cu dor mai bine de 2 ani. A fost cel mai bun moment să ofer oamenilor, care au vrut să se întâlnească live cu mine, o premieră, să fie primii care ascultă noua mea piesă și primii care văd videoclipul.

A fost o super atmosferă, am dansat, am cântat și am pornit vara împreună, așa cum trebuie să fie ea, cu emoții de tot felul, cu bucurie, cu distracție. Și am văzut-o cu toții pe Adelina Pestrițu care, în clipul nostru, e „Scumpă foc” și la filmări, un profesionist, așa cum auzisem despre ea”, a transmis Smiley.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Câte kilograme a slăbit Gina Pistol în doar 5 luni. "Eu ajunsesem... dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies