Gina Pistol, mămică pentru a doua oară? Vedeta a spus tot adevărul: „Lasă-mă puţin”

Gina Pistol, mămică pentru a doua oară?
Gina Pistol, mămică pentru a doua oară?

Partenera lui Smiley a vorbit deschis despre cea de-a doua sarcină! Micuța Josephine va deveni surioară?

Gina Pistol și Smiley se numără printre cele mai fericite cupluri din lumea mondeană românească! Cei doi au devenit de curând părinți pentru prima oară, iar micuța Josephine, căci așa au numit-o pe fiica lor, le aduce zâmbetele în fiecare zi. Prezentatoarea TV și celebrul cântăreț au vorbit deschis, de curând, despre posibilitatea de a aduce pe lume cel de-al doilea copil. 

Citeste si: Anda Adam, adevăratul motiv pentru care a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta a izbucnit în lacrimi: „Familia mea și sănătatea...”

Gina Pistol
Gina Pistol[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol, mămică pentru a doua oară?

Nici nu a trecut bine toată perioada cu venirea pe lume a micuței Josephine, că Gina Pistol a și fost asaltată cu nenumărate mesaje despre cea de-a doua sarcină. Sătulă de acest subiect, blondina a ales să spună lucrurilor pe nume. Tânăra mămică nu vrea să-i forțeze mâna lui Dumnezeu, astfel că momentan se va bucura de primul ei copil.

„Când nu ai copil toată lumea te întreabă când faci un copil.  După ce faci un copil, nici nu a prins bine… și al doilea copil când? Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu…. al doilea copil când o vrea Bunuțul pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil.

Să ne bucurăm de micuță”, a spus Gina Pistol.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Adelina Pestrițu, anunț surpriză pe rețelele de socializare: „Am aflat sexul bebelușului!”. Prietena sa bună, Anca Ciota, va deveni mămică!

Gina Pistol
Gina Pistol[Sursa foto: Instagram]

Gina Pistol, probleme după sarcină: „Treci printr-o furtună hormonală” 

Pe lângă faptul că este o bucurie de nedescris să își vadă fetița crescând, partenera lui Smiley recunoaște că s-a schimbat mult după ce a născut-o. Gina Pistol a trecut printr-o perioadă destul de stresantă după ce a venit pe lume micuța Josephine, dat fiind faptul că se simțea îngrijorată de tot ceea ce simțea la nivelul corpului. Vedeta a vorbit despre modificările la nivel hormonal și spune că „te lasă un pic răvășită”.

Citeste si: Carmen de la Sălciua povestește cu ochii în lacrimi despre tatăl ei: „A intrat în pușcărie și l-am văzut prin sticlă”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică
Gina Pistol, adevărul despre viața de mămică[Sursa foto: Instagram]

„Eu credeam că-s pregătită. Dar treci printr-o furtună hormonală care te lasă un pic răvășită. Te uiți în oglindă și nu te mai recunoști. Cumva nu ești pregătită ca mamă. Și conexiunea aia despre care citești… Citisem despre cum toate femeile s-au conectat copilul și la mine nu era chiar așa”, a mai spus Gina Pistol într-un podcast pe YouTube.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo, la un pas de divorț?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies