Adelina Pestrițu și-a anunțat fanii: "Să vă arăt dovada clară. Da, sunt însărcinată..."

adelina pestritu si familia
Adelina Pestrițu a plecat în vacanță cu familia.

Adelina Pestrițu și familia ei au plecat în vacanță, iar fanii n-au putut să nu observe burtica vedetei. Bruneta și-a anunțat urmăritorii că... este însărcinată!

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară. Recent, focoasa brunetă a plecat în vacanță cu familia, acolo unde a mâncat tot ce a poftit.

Adelina Pestrițu și-a ținut fanii la curent cu evoluția burticii ei

În toate pozele și videoclipurile pe care le-a postat pe social media, Adelina Pestrițu era înconjurată de mâncare, în special de clătite, preferatele vedetei.

Citeste si: Ce cadou şi-a făcut Adelina Pestriţu chiar înainte să fie diagnosticată cu noul coronavirus. Şi-a luat un bolid de lux care costă o avere. FOTO

adelina pestritu gravida
Adelina Pestrițu a confirmat, în glumă, că este însărcinată.[Sursa foto: Facebook Adelina Pestrițu]

De aceea, urmăritorii frumoasei brunete n-au putut să nu se întrebe dacă aceasta este gravidă. Cum vedeta își ține tot timpul prietenii virtuali la curent cu viața ei, a vrut neapărat să lămurească și acest aspect.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

"Pentru că nu vreau să vă las în ceață, la poza cu Zeny mi-ați scris că sunt însărcinată și că voi așa simțiți. Să vă arăt dovada clară. Da, sunt însărcinată după vacanța asta în care am mâncat câte 15 clătite pe zi. Multe clătite am în burtică...deocamdată."

, a răspuns Adelina urmăritorilor.

Citeste si: Adelina Pestrițu și-a îngrijorat fanii! Ce a făcut după ce s-a infectat cu coronavirus

Fanii au fost dezamăgiți, dar Adelina Pestrițu îi asigură că ea și soțul ei își doresc în continuare un al doilea copil.

adelina pestritu burtica
Adelina Pestrițu le-a arătat fanilor burtica![Sursa foto: Facebook Adelina Pestrițu]

În repetate rânduri, Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au declarat că mai vor un copil.

La momentul actual, cei doi au o fetiță pe nume Zenaida Maria, care apare în cele mai multe dintre pozele cuplului.

Adelina Pestrițu a avut Coronavirus

La începutul lunii septembrie, Adelina Pestrițu a fost testată pozitiv pentru Coronavirus și a trebuit să stea internată. Aceasta nu a știut că persoana cu care a intrat în contact era infectată cu virusul SARS-CoV-2 și astfel, vedeta a trebuit să stea departe de familia ei.

Citeste si: Adelina Pestrițu, declarații emoționante după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus: „Așa e în viață...”

Adelina și-a dat seama că este infectată în momentul în care n-a mai simțit gustul alimentelor pe care le consuma. Din fericire, familia acesteia nu a suferit de pe urma bolii.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Adelina Pestrițu, declarații emoționante după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus: „Așa e în viață...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies