Adelina Pestrițu și-a îngrijorat fanii! Ce a făcut după ce s-a infectat cu coronavirus

Adelina Pestrițu
Adelina Pestrițu are coronavirus

Adelina Pestrițu a anunțat zilele trecute, cu lacrimi în ochi, că are coronavirus. Ce a făcut după ce s-a internat în spital, fanii s-au alarmat.

Adelina Pestrițu și-a speriat teribil fanii, după ce a anunțat că a fost infectată cu noul coronavirus. Frumoasa vedetă a ajuns la spital în miez de noapte, după ce în timpul zilei starea sa de sănătate s-a deteriorat.

Adelina Pestrițu a fost internată la spitalul Militar ROL 2, iar a doua zi le-a mulțumit medicilor și cadrelor militare pentru tot ceea ce fac pentru pacienții infectați cu noul coronavirus.

Tot atunci, Adelina Pestrițu le-a transmis fanilor săi numeroși că va continua să le ofere detalii despre starea sa de sănătate și despre cum evoluează boala.

Adelina Pestrițu coronavirus. Vedeta, absentă complet de pe rețelele de socializare

Din nefericire, acest lucru nu s-a întâmplat, iar de pe data de 2 septembrie, Adelina Pestrițu nu a mai postat niciun detaliu despre starea sa de sănătate, fapt care i-a alarmat pe fani.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fosta prezentatoare TV are peste 1,5 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare, iar până să aibă Covid-19, era extrem de activă pe contul său de Instagram, așa că mulți s-au întrebat cum este acum și dacă nu cumva se simte rău.

Adelina Pestrițu
Adelina Pestrițu în spital[Sursa foto: Instagram]

„Păi, de ce te internezi, nu poți sta în izolare la domiciliu? Că ți-ai pierdut mirosul, te internezi??” este mesajul scris de una dintre urmăritoarele brunetei pe contul ei de Instagram. Una dintre susținătoarele Adelinei Pestrițu i-a explicat: “Gina, a precizat că o să monitorizeze ceva timp și, dacă nu se agravează, atunci o lasă în izolare la domiciliu”, au comunicat fanii Adelinei pe contul ei de Instagram.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Ce a făcut Adelina Pestrițu înainte să afle că are coronavirus: „Mă enerva îngrozitor”

Adelina Pestrițu, sfătuită să aibă grijă de sănătatea mentală în perioada luptei cu SARS-CoV-2

„Stai liniștită @adelina.pestritu! Toata lumea are mare șansă să intre în contact cu asimptomatici sau pozitivi. Tu stai liniștită, va fi bine, după 14 zile vei fi din nou acasă. Nu te preocupa și ți-o zic din Italia că văd mereu și știu multe cazuri de la mine din oraș și familie.

Ai grijă de sănătatea ta mentala acum și nu te gândi ca să faci problema mai mare.

Ti s-a întâmplat ceva ce poate să se întâmple la toți și îi ceva ce nu poți evita, văzând că mulți nu respectă regulile. Eu îți țin pumnii și mă rog pentru tine, pentru că știu că vei fi bine. Și o să vezi că așa va fi. Îi o chestiune de timp acum”, “Multă sănătate, toate cele bune, sperăm să ne auzim cu bine”, “Îmi pare rău pentru tine că ai luat acest virus.

Sunt îngrijorată pentru Zeny. Vă doresc din suflet să treceți ușor peste necazul acesta și să nu lase urme. Fii curajoasă și pozitivă!!” sunt doar trei dintre comentariile strânse de postarea din stânga colajului.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Vedeta extrem de apropiată de Adelina Pestrițu are coronavirus?! Larisa Udilă a mărturisit că se simte rău

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies