Adelina și Radu de la Puterea Dragostei sunt din nou împreună? Cum au fost surprinși cei doi

Adelina și Radu de la Puterea Dragostei sunt din nou împreună?
Adelina și Radu de la Puterea Dragostei sunt din nou împreună?

Câștigătorii ultimului sezon „Puterea Dragostei” le-au făcut o surpriză de proporții fanilor de pe rețelele de socializare! În ce ipostaze au apărut cei doi?

Adelina și Radu au format unul dintre cele mai iubite cupluri din cadrul emisiunii matrimoniale de la Kanal D, fiind votați în număr foarte mare de către fani. Cei doi au reușit să câștige competiția, fiind primii din istoria acesteia care au plecat cu marele premiu, dar și alături unul de celălalt.

La scurt timp după, au decis să meargă pe drumuri separate, veste care a venit ca un șoc pentru cei care îi urmăreau.

Acum, pare că și-au mai dat o șansă, sau cel puțin așa cred cei care au văzut cum s-au afișat în urmă cu doar câteva zile.

Citeste si: Adelina de la Puterea Dragostei, primele dezvăluiri despre separarea de Radu: „Schimbarea atitudinii...”

Adelina și Radu sunt din nou împreună?

Radu a fost primul care a anunțat despărțirea printr-un mesaj public pe contul lui de Instagram.

Tânărul nu a vrut să ofere și detalii despre motivul care a dus la marea separare, însă atunci a dat de înțeles că nu mai există cale de întoarcere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În urmă cu câteva ore, însă, cei doi s-au afișat împreună pe TikTok, acolo unde au jucat un joc.

Fanii s-au bucurat să-i vadă și au „umplut” secțiunea de comentarii: „V-ați împăcat/ Mă bucur să vă văd iar împreună/ Sper ca ce văd să fie adevărat. Dacă v-ați împăcat, mă bucur, că prea frumoși sunteți împreună”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Citeste si: Radu de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre cererea în căsătorie pentru Adelina: „A fost lângă mine în toate momentele grele”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adelina: „Am niște priorități”

După ce a văzut că fostul partener nu vrea să mărturisească ce a fost cu adevărat la mijlocul neînțelegerilor dintre ei, Adelina și-a deschis sufletul în fața tuturor. Se pare că amândoi și-au dorit, de fapt, lucruri total diferite, cum a dat de înțeles fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

„Am niște priorități pe care le-am început de dinainte să fiu cu el, cum ar fi facultatea, pe care am neglijat-o în ultimul timp.

Vine ultimul an, îmi doresc să termin, să profesez. Aș vrea să mă și angajez, mama mea e plecată, ar trebui să fiu și acasă. Facultatea mea e în Târgu Jiu, el locuiește în București. E puțin complicat. Eu când mergeam la școală, el venea cu mine și mă simțeam că îl târăsc după mine în toate treburile. A fost greșeala mea, pentru că trebuiau gândite de la început, de când am plecat din emisiune, doar că atunci eram online, am crezut că așa rămâne.
Știe foarte clar că trebuie să merg în fiecare zi la facultate(...)

El vrea să meargă la București, eu vreau să stau aici până termin facultatea. Nu vreau să ne facem planuri. I-am spus, eu îmi doream același lucru pe care și-l dorea el, doar că nu mâine, poimâine. Problema cred că e că avem același caracter. Suntem încăpățânați, orgolioși. Vorbim, nu știm ce se v-a întâmpla (n.

red. despre împăcare) O șansă există la orice lucru în viață, pot să zic (n. red. despre împăcare). Nu am plâns nici eu, nu a plâns nici el”, a spus Adelina pe rețelele de socializare.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

EXCLUSIV! Radu și Adelina de la Puterea dragostei, dezvăluri despre căsătorie și copii! Ce planuri de viitor au cei doi: „Doi copilași! O fată și un băiat”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies