Adelina de la Puterea Dragostei, primele dezvăluiri despre separarea de Radu: „Schimbarea atitudinii...”

Adelina de la Puterea Dragostei, primele dezvăluiri despre separarea de Radu
Adelina de la Puterea Dragostei, primele dezvăluiri despre separarea de Radu

Fosta concurentă de la emisiunea matrimonială a avut o primă reacție după separarea de Radu.

Adelina și Radu au fost concurenți în sezonul 4 al celui mai cunoscut show matrimonial din țară, „Puterea Dragostei”. Cei doi au format un cuplu în acea perioadă și, cu toate că relația lor a fost presărată cu urcușuri și coborâșuri, au reușit într-un final să convingă pe toată lumea de faptul că dragoste pe care și-o poartă este mai presus decât orice în lume.

După încheierea showului, pe care l-au și câștigat împreună, cei doi au decis să se despartă.

Anunțul a venit din partea lui Radu, care a și anunțat pe rețelele de socializare că s-a separat de Adelina.

Citeste si: Sore și iubitul ei și-au spus adio, după 8 ani: „Nu mai formăm un cuplu”

Adelina de la Puterea Dragostei, primele dezvăluiri despre separarea de Radu
Adelina de la Puterea Dragostei, primele dezvăluiri despre separarea de Radu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Adelina, prima reacție după despărțirea de Radu

După anunțul lui Radu, care a luat prin surprindere pe toată lumea, Adelina și-a făcut curaj și a comunicat un mesaj care face trimitere la fostul ei partener. Tânăra nu a oferit, însă, foarte multe detalii despre motivul care a dus la marea despărțire.

„Unii observă foarte rapid schimbarea atitudinii tale față de ei, dar nu observă niciodată comportamentul lor, care te-a făcut să-i tratezi diferit”, a transmis Adelina, pe rețelele de socializare.

Citeste si: Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu: ”Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp”

Adelina de la Puterea Dragostei, primele dezvăluiri despre separarea de Radu
Adelina de la Puterea Dragostei, primele dezvăluiri despre separarea de Radu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Radu: „Eu am luat decizia, eu îmi asum tot”

În urmă cu puțin timp, Radu a comunicat fanilor de pe Instagram că s-a despărțit de Adelina, cea pe care susținea că o iubește din tot sufletul. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a ținut să precizeze faptul că nu va spune niciodată adevăratul motiv pentru care a ales să se separe de tânără, lăsând un mare semn de întrebare în rândul urmăritorilor.

„Astăzi puteți să treceți în carnețel data în care ne-am despărțit (n.r. el și Adelina). Știu că ați crezut în noi, știu că ați crezut în basme. Nu o să aflați niciodată în viață motivul pentru care ne-am despărțit, pentru că o să rămână între mine și ea.

Așa am stabilit eu, eu am luat decizia, eu îmi asum tot, nu s-a putut, nu poți să ții un om cu forța, nu poți să-și irosești timpul degeaba, așa că asta este, viața merge înainte.

Ați aflat și voi, ca să nu mă stresați cu mesajele. Nu-mi pare bine, dar nici nu-mi pare rău că s-a terminat. A fost o experiență ca și „Puterea Dragostei”. Nu sunt rău, nu am vrut despărțirea, nu am urmărit nimic. Eu am vrut o familie, nu s-a putut”, a spus Radu, în mediul online.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Jador, dezvăluiri din culisele divorțului dintre Simina Loica și Alex Zănoagă! Alex Bobicioiu s-ar fi cuplat cu bruneta: „Daca vezi ce mesaj mi-a dat Bobi...”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies