ADEVĂRATUL MOTIV: De ce sunt singure aşa de multe femei deştepte şi superbe?

ADEVĂRATUL MOTIV: De ce sunt singure aşa de multe femei deştepte şi superbe?
ADEVĂRATUL MOTIV: De ce sunt singure aşa de multe femei deştepte şi superbe?

 Nu este niciun secret că sunt atât de multe femei superbe singure. Sunt inteligenţe, amuzante şi cu toate acestea nu sunt abordate de bărbaţi. Sau poate că bărbaţii care le cer întâlnire nu se ridica la standardele lor? Iată motivele pentru care atât de multe femei superbe sunt, totuşi, singure: 

  

 1. Femeile sunt educate, au succes şi independente în schimb se mulţumesc cu puţin 

 

 Femeile sunt puternice, ambiţioase, au încredere în ele şi de aceea pot oferi o mulţime de lucruri unui potenţial partener. Între timp, bărbaţii au aruncat pe apa sâmbetei romantismul şi cavalerismul şi cred că pot obţine totul fără să ofere nimic în schimb. 

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Poveste adevărată: "O partidă de sex într-un club mă costă viaţa!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies