Adevăratul motiv pentru care s-au despărțit Anda Adam și Victor Slav. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?

anda adam si victor slav
Anda Adam și Victor Slav au avut o relație de lungă durată

Anda Adam și Victor Slav au avut o relație de lungă durată care s-a soldat cu despărțire. Care a fost motivul real care a dus la separare?

Anda Adam și Victor Slav au fost împreună mai bine de șase ani și când toată lumea îi vedea mergând spre altar, iată că cei doi și-au anunțat despărțirea. Cu toate astea, niciunul nu a oferit detalii legate de motiul real al separării. Acum, s-au aflat detalii noi despre relația tumultoasă din trecut.

Adevăratul motiv pentru care s-au despărțit Anda Adam și Victor Slav

Când s-a aflat că Anda Adam și Victor Slav nu mai sunt împreună, vestea a venit ca un șoc pentru toți având în vedere că cei doi erau

împreună de ceva timp și toată lumea aștepta o nuntă.

Cei doi îndrăgostiți se afișau întotdeauna împreună, însă la un moment dat s-a produs ruptura care nu a fost prea mult dezbătută.

Citeste si: Zanni a dat-o de gol pe Roxana Ghiță? Ce spune câștigătorul Survivor România 2021 despre Războinică: „A întreținut relații intime cu...”

anda adam relatie victor slav
Anda Adam și Victor Slav nu au dat detalii despre despărțirea lor[Sursa foto: Instagram Anda Adam]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Un simplu comunicat de presă a fost transmis la vremea respectivă și cam atât, semn că cei doi au vrut să-și țină motivele ascunse.

„Anda şi Victor îşi rezervă dreptul la intimitate. Cei doi au luat această decizie de comun acord şi sunt hotărâţi să meargă pe drumuri separate. Ambii sunt de părere că aceasta e cea mai bună soluţie şi sunt convinşi că vor rămâne buni prieteni!”, se arăta în comunicatul de presă de la vremea respectivă.

Citeste si: Roxana Ghiță și Andrei Dascălu sunt într-o relație! Cei doi s-au cuplat la mare, după Survivor România 2021

După despărțire, au apărut speculații referitoare la motivele separării celor doi. Se pare că Victor Slav și-ar fi dorit o familie, pe când Anda dorea să se concentreze mai mult pe carieră, neavând timp să se ocupe de un copil, în cazul în care l-ar fi făcut.

victor slav relatie
Victor Slav și-ar fi dorit o familie cu Anda Adam[Sursa foto: Instagram Victor Slav]

„Din ceea ce ştiu eu, Victor a tot insistat pe tema unei căsătorii, dar Anda îl tot ducea cu vorba. De altfel, el îşi dorea şi copii, dar ea susţinea tot timpul că nu este momentul, că pe primul loc este cariera şi că nu ar avea timp din cauza profesiei să se ocupe şi de un bebeluş.

Probabil că el s-a săturat să fie a cincea roată la căruţă şi, văzând că nu ajung la o înţelegere, a decis că e cazul să pună capăt relaţiei, mai ales că, în

ultimele câteva luni, se vedeau extrem de rar, iar momentele romantice erau inexistente”, a spus un apropiat al cuplului.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Alex Oianu de la Puterea Dragostei și-a cerut iubita în căsătorie

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies