Zanni a dat-o de gol pe Roxana Ghiță? Ce spune câștigătorul Survivor România 2021 despre Războinică: „A întreținut relații intime cu...”

zanni despre roxana ghita
Zanni continuă seria dezvăluirilor despre Roxana Ghiță

Zanni continuă seria dezvăluirilor despre Roxana Ghiță și spune că aceasta a întreținut relații intime cu un coleg la Survivor România 2021.

Zanni, câștigătorul marelui premiu de la Survivor România 2021, este cunoscut pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, orice s-ar întâmpla. Cea mai nouă destăinuire a Faimosului o are în prim-plan pe Roxana Ghiță, cea despre care spune că ar fi întreținut relații intime cu un coleg de echipă.

Zanni a dat-o de gol pe Roxana Ghiță? Ce spune despre Războinică

De când s-a întors în țară de la Survivor România 2021, Zanni face doar dezvăluiri picante despre foștii colegi din Republica Dominicană. 

Cea despre care spune că a considerat-o interesată la început, dar apoi și-a luat gândul de la ea, este Roxana Ghiță. Faimosul dă detalii intime despre fosta lui colegă și spune că ar fi avut legături cu Musty.

Citeste si: Zanni spune despre o fostă concurentă de la Survivor că „ar colinda-o”

zanni declaratii
Zanni vorbește despre Roxana Ghiță [Sursa foto: Instagram Zanni]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Prea pofticioasă. Îi prea plăceau concurentii de la Survivor. Îi plăcea de mine, eu mă simțeam bine, am crezut că îi plăcea doar de mine. I-a plăcut de Jador, de Culiță. Roxana Ghiță, sub pătură, în baracă, a întreținut relații intime cu Musty. Știe toată lumea. E sută la sută, nu e zvon! E posobil să se fi întâmplat și cu Andrei”, a spus Zanni.

Citeste si: Mădălina de la Puterea Dragostei este însărcinată? Ce au observat fanii

Zanni nu se oprește aici și dă din casă chiar despre Elena Marin, concurenta cu care a avut cele mai multe conflicte pe parcursul întregului concurs.

„Elena Marin s-a dat la mine și la Cosmin. Au fost numai combinații pe acolo, dar nereușite”, a spus Zanni.

zanni despre roxana ghita
Zanni face o serie de dezvăluiri despre Roxana Ghiță [Sursa foto: Instagram Zanni ]

Tot despre Roxana Ghiță vorbește și Sindy care spune că Războinica și Andrei Dascălu formează un cuplu, asta după ce mai mulți foști concurenți de la Survivor România 2021 au plecat la mare, pe litoralul românesc, și s-au distrat de minune.

„Roxana și Andrei sunt foarte frumoși împreună, se potrivesc. Sunt împreună, s-au cuplat la mare”, a declarat Sindy.

Sursa: wowbiz.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Simona Hapciuc și Albert Oprea de la Survivor România 2021, într-o relație? „Dacă ne iubim? Da, ne iubim”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies