Zanni spune despre o fostă concurentă de la Survivor că „ar colinda-o”

Zannidache
Zannidache, câștigătorul Survivor România 2021

Se pare că Zannidache a pus ochii pe o altă fată din competiție!

Zanni a surprins publicul cu mărturisirile pe care le-a făcut. Câștigătorul finalei „Survivor România 2021” a vorbit despre momentele incendiare de care a avut parte în spatele camerelor în Republica Dominicană.

Finalistul a vorbit despre fetele din competiție. Nu s-a dat la o parte din a răspunde la nicio întrebare, chiar dacă unele întrebări au fost destul de indiscrete.

Deși toată lumea se aștepta ca Zanni să facă declarații despre ceva mai multe detalii legate de relația pe care a avut-o cu Ana Porgras, acesta a vorbit despre cu totul altă persoană. 

Citeste si: Maria Chițu vorbește despre câștigătorul Survivor România 2021. Ce părere are aceasta despre Zanni

Zanni a simpatizat-o pe Marilena Cuciurean

Zannidache a declarat cu sinceritate că și-ar fi dorit să aibă un angajament de genul „prieteni cu beneficii” cu fosta războinică Marilena Cuciurean.

Patru dintre băieții din concurs au recunoscut că au admirat la fete și alte calități și aspecte diferite, de cele sportive.

Marius, Zanni și Starlin au recunoscut că au admirat posterioarele concurentelor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Marilena Cuciulean
Marilena Cuciulean, fata pe care o simpatiza Zanni[Sursa foto: Instagram ]

Citeste si: Survivor România 2021: Marilena Cuciurean, mesaj de dragoste pentru Andrei Ciobanu la scurt timp după confirmarea relației

Ștefan a fost singurul care a spus că nu a admirat nicio fată în modul pe care colegii lui au făcut-o.

Dar, în schimb, a recunoscut că le-a admirat busturile.

Declarația surprinzătoare a venit din partea lui Zanni. Fostul concurent și actualul campion al competiției „Survivor România 2021” a observat-o mai mult pe Marilena Cuciurean, iar la o vreme i-a făcut avansuri Adelinei, cu care a avut parte și de un pupic în junglă, însă cu care nu și-a dorit să continue ceva serios.

„Mă uitam la posteriorul Marilenei.

Mă înecam acolo. Mă uitam la Ana, la Sindy. Eu le întrebam: eu vreau, tu vrei?” , a mărturisit Zanni.  „Aș colinda-o pe Marilena”, a adăugat acesta.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

A admirat posteriorul Elenei Marin

Elena Marin
Elena Marin, rivala lui Zannidache[Sursa foto: Instagram ]

Citeste si: Ce a fost între Zanni și Elena Marin dincolo de camere: „Am pus ambele mâini, nu doar una”

Una dintre cele pe care Zanni le-a admirat este chiar Elena Marin, cu care nu s-a înțeles și cu care a avut o relație de rivalitate. Zanni a spus chiar și că a atins-o odată cu ambele mâini pe posterior, atunci când o ajuta să se curețe de nămol la rugămințile ei. 

Trapperul a declarat că i-a spus Elenei că era mai atractivă când avea câteva kilograme în plus. Zanni a mai mărturisit că prima fată căreia i-a făcut avansuri a fost Roxana Ghiță, care părea să dorească ceva cu el, lucru care nu s-a mai întâmplat după ce Zanni a observat că Roxana părea să accepte și avansurile altor băieți din competiție.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies