Ce a fost între Zanni și Elena Marin dincolo de camere: „Am pus ambele mâini, nu doar una”

Elena Marin
Elena Marin la Survivor România 2021

Zanni, câștigătorul „Survivor România 2021”, a făcut declarații surprinzătoare despre ce s-a întâmplat în spatele camerelor între el și Elena Marin.

Zanni și Elena Marin au fost în conflicte încă de la începutul competiției „Survivor România 2021”. Nu a existat zi în care cei doi concurenți să nu arunce cu vorbe grele unul către celălalt sau să nu fie implicați într-un conflict.

După ce competiția a luat sfârșit și concurenții au revenit în România, Zanni a spart gheața și a dat pe bandă rulantă declarații despre ce se întâmpla în Republica Dominicană atunci când nu erau filmați.

Zanni a lăsat publicul uimit după ce a spus în cadrul unei emisiuni televizate. 

Citeste si: Maria Chițu vorbește despre câștigătorul Survivor România 2021. Ce părere are aceasta despre Zanni

Zanni i-a atins posteriorul Elenei Marin

Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta de la Zanni, mai ales pentru că el și Elena Marin nu se simpatizau.

Fosta concurentă „Survivor România 2021” i-a cerut o mână de ajutor lui Zanni pentru a-i spăla nisipul de pe spate. Câștigătorul competiției  a fost atât de darnic încât i-a oferit nu una, ci două mâini de ajutor. În felul acesta, Zanni a reușit să-i atingă posteriorul Elenei Marin, cea pe care nu o simpatiza și la adresa căreia a avut de adus numai injurii pe parcursul competiției de supraviețuire. 

Elena Marin
Elena Marin la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram ]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu doar că am luat-o în brațe, am si pus mâna direct, m-am dus direct la țintă.  Nu ai să crezi cu cine! Ei au fost martori. Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape. I-am pus mâna pe posterior Elenei Marin, când ne-am dus după traseu să ne spălăm.

Erau mai mulți acolo și mi-a zis să îi dau cu apă că avea nisip pe spate. Era și Sebi și se uita la mine, Cosmin, Ștefan. Și mă uitam la ea, am văzut că e așa jucăușă și i-am spus „vezi că ai nisip și pe fund” și a zis „păi spală-mă” și am pus mâna acolo și nu doar am dat cu grijă, am pus ambele mâini, nu doar una. 
Chiar era foarte mult nisip acolo. Sunt băiat săritor”, a mărturisit Zanni, la o emisiune televizată.

Citeste si: Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, are probleme de sănătate. Ce a declarat Faimosul

Ștefan Ciuculescu este unul dintre cei care poate confirma declarațiile făcute de Zanni:

„La râu, eram și eu acolo. Adevărul e că avea nămol foarte mult, Zanni a ajutat-o.

Nu avea cum să intre așa în baracă, îi dau dreptate lui Zanni”,  a spus Ștefan Ciuculescu. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce părere are Zanni despre Elena Marin

După ce a revenit în țară cu trofeul, Zanni a fost întrebat ce părere are despre Elena Marin. Acesta și-a spus părerea fără ocolișuri:

„O scenă de teatru în picioare, mi se pare că nu am cunoscut-o niciodată. Când mă uitam la ea vedeam o femeie plină de frustrări, care nu are acasă ce și-ar dori. O femeie nemulțumită, care voia să ajungă undeva chiar dacă nu merită, voia să smulgă ce nu era al ei și să fugă cu el”,  a declarat Zannidache.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies