Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, are probleme de sănătate. Ce a declarat Faimosul

zanni probleme de sanatate
Zanni se confruntă cu probleme medicale după participarea la Survivor România

Zanni și-a anunțat fanii că are probleme de sănătate după participarea la Survivor România 2021, dar că va merge la medic.

După întoarcerea de la Survivor România, Zanni s-a apucat de proiecte importante pentru a-și continua cariera muzicală. Faimosul ține în continuare legătura cu fanii care l-au susținut de-a lungul celor șapte luni petrecute în Republica Dominicană și îi anunță întotdeauna când se întâmplă ceva important în viața lui. Recent, câștigătorul competiției a mărturisit că are probleme de sănătate și va merge la medicul specialist.

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, are probleme de sănătate

Zanni le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că din cauza insectelor din Republica Dominicană s-a ales cu câteva probleme de sănătate.

Cu toate acestea, câștigătorul Survivor România 2021 a spus că nu va sta cu mâinile în sân și va cere ajutorul medicilor pentru a trece peste această perioadă mai puțin plăcută din viața lui.

Citeste si: Albu Philip de la Puterea Dragostei susține că nu a lovit-o pe Berna, fosta lui iubită

zanni survivor romania
Zanni a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă după participarea la Survivor România[Sursa foto: Instagram Zanni]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Zanni a fost mușcat de păienjeni în Republica Dominicană și din cauza acestui lucru are piciorul foarte umflat, însă Faimosul speră că totul va reveni la normal odată ce va ajunge pe mâna medicilor.

”Deci în urma unei mușcături de păianjen, cam așa arată…ăsta e motivul pentru care șchiopătez în momentul de față, avem aici o mușcătură de păianjen și mă doare prea tare.

Citeste si: Ce spune Alin Sălăjean de la Survivor România 2021 după ce Albert Oprea și Simona Hapciuc s-au fotografiat împreună

zanni castigator survivor romania
Zanni este câștigătorul Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Zanni]

Nu e normal ce se întâmplă aici, oameni buni. Și în cazul în care vreți să știți, nu este prima mușcătură, mai este una aici, asta a fost mare cât tot piciorul, a rămas cicatrice”, a declarat Zanni.

Zanni și-a asigurat fanii că va merge la medic, însă a dorit să le arate tuturor cu ce a trebuit să se confrunte în Republica Dominicană pe când se afla la Survivor România 2021.

„Nu vă speriați, am vrut doar să împărtășesc cu voi, cam ăștia sunt balaurii cu care am avut de-a face în Dominicană. O să merg la doctor, nu vă panicați”, a mai spus Zanni.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

EMANUEL PETRE NECATU: Cine este și cu ce se ocupă soţul Alexandrei Stan

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies