Maria Chițu dezvăluie lucruri secrete despre foștii ei colegi: „Trebuie să deschideți un pic ochii”

Maria Chițu dezvăluie lucruri secrete despre foștii ei colegi: „Trebuie să deschideți un pic ochii”
Maria Chițu dezvăluie lucruri secrete despre foștii ei colegi: „Trebuie să deschideți un pic ochii”

Maria Chițu, fostă concurentă la Survivor România 2021, a dat detalii necunoscute despre foștii ei colegi după încheierea competiției.

Maria Chițu a preferat să fie scurtă și la obiect într-o notă ușor negativă, și să atenționeze publicul susținătorul în ceea ce îl privește pe Zannidache, câștigătorul Survivor România 2021.

Aceasta a dat declarații într-un live făcut pe Instagram pentru cei care au ținut cu Zanni de la început și pe care îl respectă: „Trebuie să deschideți un pic ochii, cei care aveți o părere bună despre Zanni”, a spus fosta concurentă, pentru cei de acasă, demonstrând că nu are încreere în caracterul pe care tânărul l-a arătat în competiție.

Citeste si: Andrei Dascălu, finalistul Survivor România 2021, dezvăluiri neașteptate după ce Zanni a câștigat merele premiu: „Eram conştient că nu prea sunt şanse”

Ce spune Maria Chițu despre ceilalți colegi din competiție?

„Culiță mi s-a părut un băiat deosebit, un băiat cu bun simț, cred că ne-am fi înțeles foarte bine în competiție”, a declarat Maria Chițu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„S-a spus despre mine că îmi place de Jador în concurs, nu știu cine exact a spus asta, era cineva de la Faimoși, Sebi, Zanni, nu mai știu exact. Nu mi-a plăcut niciodată de Jador mai mult decât să zic că l-am apreciat că este un băiat foarte amuzant și făcea cumva show-ul să fie mai interesant, dar nu îl cunosc foarte bine, pare că face de multe ori pe prostuțul,

dar este mai deștept decât pare, ceea ce este un lucru bun. Mi-a plăcut de el că este foarte amuzant, în rest nu am interacționat foarte mult pe parcursul competiției”,  a spus Maria despre Jador.

Citeste si: Maria Chițu l-a împins pe Zanni la Survivor România, după prima semifinală a competiției! Cine a câștigat imunitatea în Republica Dominicană

„Cătălin Moroșanu este printre puținii oameni și printre cele mai faine persoane pe care le-am întâlnit la Survivor.

Un caracter frumos, cu bun simț, un om care respectă femeile, un om care se pune în locul altor oameni care trec prin greutăți, un om sensibil și în același timp foarte motivat când vine vorba de a intra pe traseu”, a spus Maria despre Cătălin Moroșanu, încheiând totodată live-ul de pe Instagram, unde a făcut toate mărturisirile despre foștii ei colegi.

Sursă foto: Instagram Maria Chițu



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies