Maria Chițu, atacată în miezul nopții la Survivor România. Cum arată Războinica pe ultima sută de metri în competiția din Republica Dominicană

maria chitu atacata la survivor romania
Maria Chițu vorbește despre panica pe care a simțit-o în miezul nopții la Survivor România

Maria Chițu a trecut prin momente de panică la Survivor România. Războinica a fost atacată de un crab în timp ce dormea.

Maria Chițu a trecut prin momente de panică la Survivor România, având în vedere că a fost atacată de un crab în timp ce dormea. Războinica spune că a fost avertizată de Elena Marin.

Maria Chițu, atacată în miezul nopții la Survivor România

Chiar dacă Maria Chițu s-a trezit la timp ca să se salveze de crabul atacator, Războinica s-a speriat îngrozitor și a dorit să doarmă alături de băieți.

„A fost una dintre cele mai grele nopți la Survivor. Elena mi-a spus acum câteva zile că se trezește deseori în timp ce dormim și vede că lângă noi umblă crabi și insecte. Am zis că exgerează pentru că e mai fricoasă. Crabul s-a suit în capul meu și probabil stătea acolo de ceva timp.

Citeste si: Elena Marin s-a accidentat pe ultima sută de metri la Survivor România. Cum arăta Faimoasa când a intrat în competiția din Republica Dominicană

maria chitu atacata
Maria Chițu a fost atacată de un crab la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mi-a luat ceva timp până am realizat că se întâmplă asta. Reacția mea a fost să îi dau o palmă. S-a nimerit ca Andrei să se trezească și am avut noroc că s-a și uitat la mine. M-a văzut și și-a dat seama că ceva este neînregulă și m-am mutat la băieți în baracă”, a declarat Maria Chițu.

Citeste si: Ce spune Sebastian Chitoșcă despre Elena Marin: "Este un om rău la suflet". Cum arată Faimosul după ce a părăsit Republica Dominicană

Maria Chițu a fost salvată la timp de Războinicul Andrei și pentru acest lucru concurenta îi va fi veșnic recunoscătoare. Cu toate acestea, nu poate trece prea curând peste panica ce a pus stăpânire pe trupul ei.

maria chitu despre atac
Maria Chițu s-a mutat în baraca băieților[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Am stat și m-am gândit ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu mă ajuta Andrei. Probabil aș fi stat în aceeași poziție, uitându-mă afară, încercând să nu adorm pentru că îmi era foarte frică. Probabil aș fi stat așa ore întregi până m-ar fi luat somnul, s-ar mai fi urcat 10 crabi pe mine și aș fi murit”, a mărturisit Maria Chițu.

Maria Chițu se află pe ultima sută de metri la Survivor România și este determinată să câștige marele premiu.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies