Elena Marin s-a accidentat pe ultima sută de metri la Survivor România. Cum arăta Faimoasa când a intrat în competiția din Republica Dominicană

elena marin accidentare
Elena Marin s-a accidentat la Survivor România pe ultima sută de metri

Elena Marin se află în lupta pentru câștigarea marelui premiu, dar din păcate s-a accidentat pe ultima sută de metri.

Au mai rămas cinci concurenți în competiția Survivor România și pentru fiecare jucător din Republica Dominicană misiunea devine mult mai grea decât la început. Din această pricină, Elena Marin s-a accidentat destul de grav și acuză dureri mari.

Elena Marin s-a accidentat pe ultima sută de metri la Survivor România

Elena Marin a suferit o accidentare destul de gravă  duminică seară, atunci când Faimoasa se gândea că trebuie să părăsească show-ul.

„Mă doare piciorul, mă doare tare!!!!”, a urlat Elena în timpul jocului.

Citeste si: Ioan Chițu, fratele Mariei de la Survivor România, concurent în sezonul următor?! Cum arată fratele Războinicei din Republica Dominicană

elena marin accidentata
Elena Marin a intrat în cursa pentru marele premiu de la Survivor România[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Din fericire, dansatoarea și-a revenit, însă vom vedea dacă lovitura a fost extrem de puternică sau poate să continue în lupta pentru marele premiu de la Survivor România.

De altfel, Elena Marin a fost salvată de la eliminare și Zanni a ales-o pentru a se relaxa alături de el și Albert Oprea, care ulterior a părăsit competiția.

Citeste si: Maria și Elena, puse la zid de băieții de la Survivor România. Cum s-au comportat concurentele înainte de marea finală din Republica Dominicană

”Am venit aici cu gândul de a câștiga și de a ajunge în Finală. Regretele pe care le-am spus, sunt singurele, pentru că știam că se pate ajunge la momentul ăsta, de a părăsi competiția, și nu îmi doream deloc.

Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul, acela de a fi în Finală și cel mai important să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu, asta mă doare cel mai tare. Mai

sunt și multi oameni care m-au votat atât de multe săptămâni și și-au dorit să mă vadă acolo.

elena marin survivor romania
Elena Marin i-a mulțumit lui Zanni pentru nominalizare[Sursa foto: Instagram Elena Marin]

Îmi cer scuze, am făcut tot ce am putut, nu am avut niciodată gândul de a renunța. Dacă v-am dezamăgit, nu am avut intenția asta. Plec cu multe amintiri frumoase, o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost un gest foarte frumos pentru mine", a declarat Albert Oprea.

Elena Marin a rămas una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România și fanii o susțin pe Faimoasă până în ultima clipă.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Jador, fost concurent la Puterea Dragostei și Faimos la Survivor România, despre ziua nunții: "Ea nu va veni la nunta mea"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies