Maria și Elena, puse la zid de băieții de la Survivor România. Cum s-au comportat concurentele înainte de marea finală din Republica Dominicană

elena marin si maria chitu
Elena Marin și Maria Chițu au fost aspru criticate la Survivor România

Maria Chițu și Elena Marin și-au enervat colegii la Survivor România. Ce au făcut cele două concurente?

Maria Chițu și Elena Marin sunt cele două concurente rămase la Survivor România în lupta pentru marele premiu. Chiar dacă sunt rivale pe traseu, cele două fete au devenit prietene bune și au început să-și enerveze din ce în ce mai tare colegii rămași în competiție.

Maria și Elena, puse la zid de băieții de la Survivor România

Zanni, Marius, Andrei și Albert le-au cerut fetelor rămase în competiție să nu mai râdă în toiul nopții, atunci când ei încercau să doarmă, însă cele două au continuat glumele. 

Băieții au spus că cele două nu-și asumă nimic și că au făcut acest lucru intenționat, pentru a-i enerva.

Citeste si: Cosmin Stanciu, dezvăluiri neașteptate despre Jador. Cum arată concurentul după ce a părăsit Survivor România

maria chitu
Maria Chițu și Elena Marin și-au deranjat colegii [Sursa foto: Instagram Maria Chițu]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Aseară dormeam, mă durea capul.

Eram patru inși care dormeam și ele râdeau încontinuu. S-au enervat și Albert și Andrei la un moment dat și i-am zis Mariei ‘nu mai râde, te rog frumos’, nu i-am zis nimic rău”, a spus Zanni.

„N-a tras-o nimeni la răspundere, te rog frumos, ai râs jumătate de oră, hai să dormim și noi că e târziu. E de victimizare, nu avem nimic personal cu ea”, a mărturisit și Albert.

Citeste si: Maria Chițu de la Survivor România, în atenția presei din Grecia. Cum a impresionat Maria Chițu concurenții eleni în Republica Dominicană

Conform spuselor lui Zanni, problema nu a fost râsul propriu-zis, ci comportamentul acestora față de cerințele lor.

„Greșit mi se pare că în consiliu bociferai, să ceri milă, să ceri voturi, plângi mereu dinainte.

După consiliu râdeai încontinuu (…) Plângeți în avans, mai mult Elena ca ea te învață.

maria chitu survivor romania
Maria Chițu luptă pentru marele premiu de la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Maria Chitu]

Erai cea mai fericită că a plecat Sebi din competiție, el nu ți-a zis nimic de rău. Dacă voi susțineți toată competiția că suntem agresorii voștri. (…) Greșeala n-a fost că ne-ați trezit, dar râdeați de jumătate de oră, 40 de minute.

Greșeala voastră a fost că patru băieți v-au spus să nu mai râdeți.

am auzit-o când a spus: ‘râzi, fată, în continuare. Ți-aș zice eu să râzi, dar râzi și singură’. La consiliu plângeți că nu mai puteți", a mai spus Zanni.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cosmin Stanciu, dezvăluiri neașteptate despre Jador. Cum arată concurentul după ce a părăsit Survivor România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies