Zanni își spune punctul de vedere după Consiliul de Eliminare de la Survivor România. Cum arată picioarele Elenei Marin după 6 luni petrecute în Republica Dominicană?

zanni si elena marin
Zanni își iese din minți la Survivor România 2021

După eliminarea lui Ștefan Ciuculescu de la Survivor România, Zanni izbucnește din nou la adresa Elenei Marin. Ce spune despre Faimoasă?

După momentul din Consiliul de Eliminare, în care Elena Marin a început să plângă și să-și ceară scuze în fața lui Ștefan Ciuculescu, Zanni a izbucnit la adresa Faimoasei despre care spune că se preface.

Zanni își spune punctul de vedere după Consiliul de Eliminare de la Survivor România

Elena Marin și-a cerut scuze în fața lui Ștefan Ciuculescu, înainte ca Faimosul să părăsească Republica Dominicană  și să se întoarcă în țară.

Cu toate acestea, Zanni crede că Elena Marin joacă teatru și nu crede deloc în sentimentele sincere ale Faimoasei. 

Citeste si: Maria Chițu sare în apărarea Elenei Marin la Survivor România 2021: ”Ești bădăran". Cum arată Ștefan după eliminare

elena marin survivor romania
Zanni își spune din nou părerea despre Elena Marin de la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

"A început Elena, băiat bun, Doamne...doar te rog să te oprești pentru că era scena aia de teatru, apoi se toarnă unul pe altul.

Vezi că mi-ai zis aia, mi-ai făcut aia, ești cel mai pervers. Vreți să vă mai zic ce mi-a zis asta între patru ochi, cuțite, cuțite, cuțite...", a declarat Zanni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ce a spus mama Geta despre Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp?! Nimeni nu s-ar fi așteptat

zanni declaratii
Zanni și Elena Marin continuă conflictul la Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cum arată picioarele Elenei Marin după 6 luni petrecute în Republica Dominicană

De cealaltă parte, Elena Marin se simte epuizată și nu crede că mai poate rezista mult în competiție, deși își dorește să lupte până la final și să demonstreze că este un competitor adevărat.

"Simt că nu mai pot, că nu pot vorbi. Am creierul varză", a spus Elena Marin.

Înainte de a pleca de la Survivor România, Ștefan Ciuculescu s-a certat cu Elena Marin, însă Maria Chițu i-a luat apărarea prietenei sale, chiar dacă face parte din altă echipă și pe teren sunt rivale.

"Nu se victimizează. Când pierd un punct și eu plâng. Nu ești femeie și nu ai cum să te pui în locul unei femei să știi ce simte. Ești

bădăran în momentul ăsta, țipi la ea în halul ăsta și fără niciun motiv. Ești bădăran și ăsta e adevărul și o să vadă și lumea de acasă cum ești. Te simți acum vizat și știi că o să ieși afară și asta e problema ta și încerci să faci ceartă”, a spus Maria Chițu.

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cosmin Stanciu, despre prietenia cu Zanni de la Survivor România: "Este ca un frate pentru mine". Cum arată concurentul după ce a revenit în țară

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies